Forum » Kaj kupiti » PCI mrežna kartica
PCI mrežna kartica
Keyser Soze ::
Neke blazne teme o tej tematike nisem zasledil ali se je pa izmaknila mojemu pregledu.
Ker sem dokaj nov v teh vodah me zanima, kaj moram gledati pri nakupu navadne mrežne kartice. Gre se predvsem za to, da bi rad v čim večji meri razbremenil procesor oz. imel eno zanesljivo omrežje.
Ker sem dokaj nov v teh vodah me zanima, kaj moram gledati pri nakupu navadne mrežne kartice. Gre se predvsem za to, da bi rad v čim večji meri razbremenil procesor oz. imel eno zanesljivo omrežje.
OM, F, G!
Zheegec ::
Cenejše so vse softwerske. Malo bo potrebno pogledati, kje se da dobiti Intelove mrežne kartice...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Keyser Soze ::
Na eBayu se dobi vse za zmerno ceno. Samo problem je, če ne veš kaj iskat.
A Intelove so vse hardwerske? Menda ne. Na kaj mora bit človek pozoren ko to izbira?
P.S.: Razmišljam o nadgradnji na gigabitno omrežje. Lahko prosim še za kakšen nasvet glede switcha?
A Intelove so vse hardwerske? Menda ne. Na kaj mora bit človek pozoren ko to izbira?
P.S.: Razmišljam o nadgradnji na gigabitno omrežje. Lahko prosim še za kakšen nasvet glede switcha?
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3537 (3185) | glinik |
» | XBOX LIVE problem s konekcijo :( :( :(Oddelek: Konzole | 3137 (2854) | T_F_7 |
» | kateri linux router priporočate!Oddelek: Operacijski sistemi | 1151 (904) | asgard2.0 |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3710 (3394) | Azrael |
» | Mrezna KarticaOddelek: Kaj kupiti | 1518 (1127) | simon |