Forum » Kaj kupiti » Nakup 17" presnosnika
Nakup 17" presnosnika
Cougar73 ::
Pozdravljeni,
tudi jaz se spravljam k nakupu prenosnika in to prvič, zato vas naprošam da mi malce pomagate z vašimi izkušnjami pri izbiri.
Rad bi 17" ekran, kar pa vodi kolikor sem sam brskal po netu, k resnim kompromisom glede strojne opreme. Cena naj bi bila tam do 1200evrov. Računalik bi se uporabljal za pisarniške posle,internet,gledanje filmov, morda tudi za kakšno igrico(simulacije).
Evo kandidata ki sm ga našel na netu, če pa poznate še kak prenosnik, ki se ga da dobiti v SLO pa ga morda nisem sam našel, bi vas prosil da mi pošljete še url da si zadevo ogledam.
Toshiba
tudi jaz se spravljam k nakupu prenosnika in to prvič, zato vas naprošam da mi malce pomagate z vašimi izkušnjami pri izbiri.
Rad bi 17" ekran, kar pa vodi kolikor sem sam brskal po netu, k resnim kompromisom glede strojne opreme. Cena naj bi bila tam do 1200evrov. Računalik bi se uporabljal za pisarniške posle,internet,gledanje filmov, morda tudi za kakšno igrico(simulacije).
Evo kandidata ki sm ga našel na netu, če pa poznate še kak prenosnik, ki se ga da dobiti v SLO pa ga morda nisem sam našel, bi vas prosil da mi pošljete še url da si zadevo ogledam.
Toshiba
Zheegec ::
Dosti boljša izbira bi bil Acer 7520G - Acer je končno precej izboljšal ohišja, imaš pa 160GB 5400Rpm trdi disk in pa GF8400 za 1000€.
Torej za igre dosti boljši, pa še trdi disk je hitrejši.
Torej za igre dosti boljši, pa še trdi disk je hitrejši.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Cougar73 ::
Hvala za odgovor!
Nevem za acerja sm dobil neutemeljen strah pred nakupom... vsepovsod ko vprašam vsi kričijo " SAM NE ACERJA!! " , v kolikor pa sedaj berem malce forume i.t.d ugotavljam da je to pač duh preteklosti, ki lovi to firmo še sedaj...
Nevem za acerja sm dobil neutemeljen strah pred nakupom... vsepovsod ko vprašam vsi kričijo " SAM NE ACERJA!! " , v kolikor pa sedaj berem malce forume i.t.d ugotavljam da je to pač duh preteklosti, ki lovi to firmo še sedaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsungovi prenosniki se poslavljajo iz Evrope, Toshiba zmanjšuje obseg proizvodnje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22296 (18524) | SuperVeloce |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16796 (7757) | Seb4 |
» | PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6263 (4542) | Zheegec |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6197 (4927) | sw0rdfish |