Forum » Pomoč in nasveti » spremljanje košarke(prvenstva) prek interneta
spremljanje košarke(prvenstva) prek interneta
kingkong ::
sicer ne vem, če sem zadel pravi forum, pa vendarle.
ker sem v tujini in nimam možnosti spremljati košarke preko TV, nimam niti satelitske. poskusil z ogledom preko mediazone.com, ki je uradni ponudnik internetnih prenosov športnih dogodkov. 2x sem plačal za tekme, ki pa jih potem nisem mogel gledati preko interneta (problem je bil na njihovi strani, seveda denarja mi niso vrnili :-( ).
poskusil sem tudi preko lasexta.com, ki naj bi ponujala zastonj ogled tekem, vendar ko hočem začeti prenos, se ne zgodi nič. ali mi lahko kdo pomaga oz svetuje, kako naj vsaj preostale tekme gledam preko interneta.
hvala že v naprej!
ker sem v tujini in nimam možnosti spremljati košarke preko TV, nimam niti satelitske. poskusil z ogledom preko mediazone.com, ki je uradni ponudnik internetnih prenosov športnih dogodkov. 2x sem plačal za tekme, ki pa jih potem nisem mogel gledati preko interneta (problem je bil na njihovi strani, seveda denarja mi niso vrnili :-( ).
poskusil sem tudi preko lasexta.com, ki naj bi ponujala zastonj ogled tekem, vendar ko hočem začeti prenos, se ne zgodi nič. ali mi lahko kdo pomaga oz svetuje, kako naj vsaj preostale tekme gledam preko interneta.
hvala že v naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatemnitev prenosa tekem SP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23236 (11818) | Master_Yoda |
» | Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13426 (10665) | oo7 |
» | Led LCD in internetOddelek: Kaj kupiti | 2407 (1989) | fpbs |
» | Rtv slo strikes againOddelek: Loža | 3989 (2165) | Alexius Heristalski |
» | Lahko gledas preko neta free tv? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19243 (4083) | ABX |