Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc prosm!!
Pomoc prosm!!
Baso ::
Pozdravljeni!
Imam en problem. Kadar igram katerikoli igro ( COD2, CSS, itd.) mi komp po 20 minutah zmrzne. Nič druzga mi ne preostane kot da ga restartam. Ker sem mislil da je kaj narobe z trdim diskom, sem kupil novega... pa mi je spet isto delal. Pa sem zamenjal grafićno, in težava še vedno ostaja
a mi kdo lahko pove kaj bi lahko bilo narobe ??
Od kompa pa mam:
Grafična :GeForce 7600GT OC 8xAGP
HDD: 300GB Seagate + 80GB Hitachi
Matična plošča: Epox 8RDA3+
Procesor: Amd Athlon 2500+
Ram: 2x512MB
Napajalnik 550W
Hvala
LP
Baso
Imam en problem. Kadar igram katerikoli igro ( COD2, CSS, itd.) mi komp po 20 minutah zmrzne. Nič druzga mi ne preostane kot da ga restartam. Ker sem mislil da je kaj narobe z trdim diskom, sem kupil novega... pa mi je spet isto delal. Pa sem zamenjal grafićno, in težava še vedno ostaja
a mi kdo lahko pove kaj bi lahko bilo narobe ??
Od kompa pa mam:
Grafična :GeForce 7600GT OC 8xAGP
HDD: 300GB Seagate + 80GB Hitachi
Matična plošča: Epox 8RDA3+
Procesor: Amd Athlon 2500+
Ram: 2x512MB
Napajalnik 550W
Hvala
LP
Baso
Baso
- zaklenilo: bastadu ()
bluefish ::
žal si totalno brezveze zapravljal denar za nov disk, saj ima le ta redko vpliv na težava, kakršne opisuješ ti. Morda ke težava v pregrevanju komponent. Vidim, da imaš grafično navito (OC ?). Malo ji znižaj frekvence in potem poročaj.
Baso ::
Mislim da ni problem v grafični, ker sm prej imel GF 6600GT in mi je vseen isto delal... tko da drugač pa hvala
Baso
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica se segreva, računalnik se resetiraOddelek: Strojna oprema | 2295 (1775) | Han |
» | Resne težave s kompom....Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (804) | BrokenSouŁ |
» | Računalnik piskaOddelek: Strojna oprema | 4397 (4283) | JIM22 |
» | računalnik je nehal delatOddelek: Strojna oprema | 979 (889) | atomant |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3951 (3163) | antraxxx |