» »

win2000 logon problem

win2000 logon problem

PIII850 ::

Imam win2000 in sem se neki igral pri user accountih. Kolkor se spomnem sem brisal neke accounte. Neki je slo neki pa mi je napisalo da ne gre.

preden sem se igral s temi nastavitvami. sem imel narejeno, da se mi sploh ni bilo potrebno logirat, ampak se je sam kao amdinistrator. Zdej se pa moram kot en user. Ne vem pa gesla.

Kaj mi je storiti

Reinstalirati sistem bi pomagalo - beri repair win2000 insatlacija??

thx

Mr-KONJ ::

Ja najbols da gres z diskom k frendu k ma win2000 da bos vsaj podatke resu.

sidney ::

obstaja program password recovery, ki ti spremeni pass. od administratorja. probej to. repair je ba en K***c. dobr dela edin restore, drgac ti pa samo disk cekira. mam jest tut w2k, pa vem kaksn srane je to.
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

1, kje dobit pa programcek???

2. kako zadevo potem spelat, saj se ne morem logirat v win2000 (drgač pa imam gor se win ME in pa Xpje)

thx

Bagr ::

ta link vodi do programa, ki ti priskrbi geslo, če lahko prideš v sistem, ne pa da obstojiš že pred sistemom

A bi mi mogoče kdo drug še kaj lahko pomagal lepo prosim

hvala

lp

CaqKa ::

a administrator passworda tudi newes?
če se logiraš kot tisti neki user ko si reko si probal plain password? da pustis polje za password prazno?

andrej ::

probaj iz drugega sistema zbrisat datoteko SAM. Potem bos mel blank admin password. probaj.

predno narediš mojo ali andrejevo varianto prosim povej kak zgleda screen ko se racunalnik zboota.
maš tistega ko lahko vpišeš tudi username al maš onega ko samo klikneš na slikco pa vpises pass?... ce imaš ta drugi sistem še povej če je med userji na izbiro tudi administrator account... če je samo še vpiši admin password in nastavi kar pač moreš.

andrej ::

welcome zaslona ziher nima ker ma w2k:D

a pa res.. mater cist sem v xpjih :)
em potem pa naj lepo vpise Administrator pa password noter... administrator gesla pa ja ni pozabil....

Ma problem je v tem, da sem res nekako izgubil vsa gesla. Problem je v tem, da sem accounte izbrisal, ne pa gesla. Če noter vržem user name administrator mi sploh ne napiše nič, ampak mi enostavno vrže nazaj na unga (enega) uporabnika ki ga sem enkrat naredil, sam za tistega pa edinega ne vem gesla

ALi ni mozno zadevo kako screckat , saj bi moglo ta pass nekam zaisat če se ne motoim

lp

sidney ::

dej mi posl svoj mail na tale mail
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sidney ()

v primeru, da repairam sistem, mi bo na koncu dalo moznost spremembe gesel za userje ali ne. Zanima me ce se mi splača dat upgrade ali se mi ne splača.

Če kdo ve se za kaksen uporaben link kako priti do izgubljenega gesla

lepo prosim

thx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Server 2008 network sharing

Oddelek: Operacijski sistemi
192465 (2166) mazupan
»

kako odstraniti ali odkleniti administratorjevo geslo?? ---pomoč!!!---