Forum » Omrežja in internet » Mozilla 0.9.8 in zakaj noče vzpostaviti dial-up povezave
Mozilla 0.9.8 in zakaj noče vzpostaviti dial-up povezave
rasta ::
Včeraj sem z neta potegnu dol Mozillo in ima odpravljenih nekaj zelo nadležnih stvari IE-ja, zato sem se odločil, da bom preklopil na Mozillo.
Mozilla pa mi noče pokazat okna "Dial-up Connection", da se connectam, če ta še ni izpostavljena, čeprav imam naštimano na online. Nekaj sem že gledal pod Preferences... pa nič našel. Kako to poštimam? Imam Win2k.
Pa kakšne imate kaj izkušnje z Mozillo (podpora strani pa to)? Je pretirano moteča? Za Slo-Tech že vidim, da ne dela vse kot bi moralo ...
Mozilla pa mi noče pokazat okna "Dial-up Connection", da se connectam, če ta še ni izpostavljena, čeprav imam naštimano na online. Nekaj sem že gledal pod Preferences... pa nič našel. Kako to poštimam? Imam Win2k.
Pa kakšne imate kaj izkušnje z Mozillo (podpora strani pa to)? Je pretirano moteča? Za Slo-Tech že vidim, da ne dela vse kot bi moralo ...
rc-car ::
Meni stvar, ce nisem connectan to cisto lepo javi oz. pokaze okno za connect..
Drugace pa je stvar res boljsa od IE, sam ko noben ne zna pisat kode po w3c, ampak vsi pisejo za IE (vkljucno z s-t) :|
Drugace pa je stvar res boljsa od IE, sam ko noben ne zna pisat kode po w3c, ampak vsi pisejo za IE (vkljucno z s-t) :|
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: Mozilla 1.4Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2571 (2571) | CaqKa |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3293 (3293) | CaqKa |
» | Izšla je Mozilla 1.3Oddelek: Novice / Brskalniki | 2254 (2254) | Primoz |
» | Ali Opera ali Mozzila?Oddelek: Omrežja in internet | 2372 (2043) | Simulacrum |
» | kir internte brskalnik imate??Oddelek: Omrežja in internet | 1936 (1528) | JLP |