Forum » Pomoč in nasveti » Težave z baterijo
Težave z baterijo
Andyhouse ::
Imam prenosni računalnik dell latitude D520. Začelo se mi je dogajati, da mi ne kaže več stanja avtonomije baterije ko prenosnika odklopim iz AC (220V) napajanja. Stanje je celo tako, ikonca kaže kot da je računalnik še vedno napajan preko AC, ledica za baterijo na računalniku pa začne svetiti oranžno, kot je prej naprimer tik pred tem da bo baterija popolnoma prazna. Stvar je nekako zelo neugodna ker zdaj nikoli ne vem koliko časa sem lahko na bateriji. V oporo samo toliko, da v power option piše "baterry unknown", ko pa sem gledal baterijo v bios-u pa piše na primary baterry (baterry not install). Stvar mi je nekako zelo moteča zato upam na čimhitrejši pozitivni odgovor.
Drugače pa vas prav vse lepo pozdravljam!
Drugače pa vas prav vse lepo pozdravljam!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nintendo Game Boy praznuje 30 letOddelek: Novice / Konzole | 6825 (4920) | Daliborg |
» | Baterija 18650Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3246 (2522) | OvCa77 |
» | Apple iOS 10Oddelek: Mobilne tehnologije | 1605 (936) | shadeX |
» | DRUGO OHIŠJE za kupljen LAPTOPOddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1422) | FX6300B |
» | Samsung galaxy s2 - prehitra poraba baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 5137 (4374) | calypsso |