Forum » Pomoč in nasveti » 8.5GB dvd
8.5GB dvd
Yunai ::
Uporabljam nerota. Hotla sem zapeči 6gb velik film in za ta namen kupila 8.5gb dvd. Ko sem hotla v nerotu nanj zapečt, pa mi sploh ni zaznalo da je večji dvd. V nastavitvah nisem našla ničesar, kjer bi lahko nastavila velikost. DVD je biu 4,13€, tko da ga res ne bi rada uničla. A kdo ve, a nero sploh podpira tok velike dvdje, ali naj nalozim drug program? Na pekaču piše, da je dvd r/rw (in nič drugega kar bi se nanašal na dvdje).
StratOS ::
Rešitev tega je na ST-ju mnogo.
http://www.google.com/search?hl=sl&q=%2B%22DVD+DL%22+%2Bsite%3Aslo-tech.com&lr=
Na hitro :
Uporabi NERO DVD-ROM (UDF-ISO) in to je to, kajti podpira UDF zapisovanje, torej datoteke čez 1GB.
http://www.google.com/search?hl=sl&q=%2B%22DVD+DL%22+%2Bsite%3Aslo-tech.com&lr=
Na hitro :
Uporabi NERO DVD-ROM (UDF-ISO) in to je to, kajti podpira UDF zapisovanje, torej datoteke čez 1GB.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Sej je napisal, da se bo uporabil UDF sistem, ker je file kao vecji od 2gb. In sem dala OK, sam je se vseeno pisalo spodaj (tm k so rumena pa rdeca crtica), da je sam do 4.5gb. Ne vem, a naj useen dam naprej al kako... Al rabm posebnga nerota?
Seveda, ne vem katero nerota verzijo imaš.
Tisto je samo slikovni prikaz, če imaš čisto na desni spodaj combobox z opcijo prikaza DVD5/DVD9 izberi DVD9 (DL DVD) 8152 MB in nadaljuj peko, če bo kej narobe te bo nero že obvestil.
Tisto je samo slikovni prikaz, če imaš čisto na desni spodaj combobox z opcijo prikaza DVD5/DVD9 izberi DVD9 (DL DVD) 8152 MB in nadaljuj peko, če bo kej narobe te bo nero že obvestil.
cekr ::
Zelo prav bi prišel podatek, kater pogon imaš? Lahko da že sam pogon ne omogoča takšnega snemanja. Nero pa bi moral biti vsaj verzije 6.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Ups, to sem pa spregledal, pekač namreč mora imeti podporo za DVD DL recimo DVD+R DL ipd ...
Torej povej kakšen tip pekača imaš ?
Če v nerotu nimaš opcije ( verzija nad 6 ) v spodnjem delu dvd5/dvd9 ti pogon ne podpira DL.
V nero burning rom poglej pod Recorder/Choose Recorder in poglej katere tipe diskov ti podpira tvoj pekač - mora pa seveda podpirati DVD R DL
Torej povej kakšen tip pekača imaš ?
Če v nerotu nimaš opcije ( verzija nad 6 ) v spodnjem delu dvd5/dvd9 ti pogon ne podpira DL.
V nero burning rom poglej pod Recorder/Choose Recorder in poglej katere tipe diskov ti podpira tvoj pekač - mora pa seveda podpirati DVD R DL
speedfight ::
Uporabi program Dvd Shrink, ki ga lahko brezplačno snameš z neta, klikneš open disc, potem backup, pred tem vstaviš prazen dvd 4.7, pa ga program lepo da na 4.7 plošček.
Mislim, da nisem predlagal kaj nelegalnega
Lp
Mislim, da nisem predlagal kaj nelegalnega
Lp
In kaj naredi ta program? Kako to potem odprem?
Imam:
LITE-ON DVDRW LDW-811S
mislim da ne podpira DL :( nisem pa prepricana, ker na netu zmesan pise :)
Imam:
LITE-ON DVDRW LDW-811S
mislim da ne podpira DL :( nisem pa prepricana, ker na netu zmesan pise :)
Okej, sem našla opis na internetu :)
A poslabša kvaliteto in si ti izbereš nov zapis - npr divx? Ali deluje podobno kot rar?
Se opravicujem ce sem totalno kiksnila :)
A poslabša kvaliteto in si ti izbereš nov zapis - npr divx? Ali deluje podobno kot rar?
Se opravicujem ce sem totalno kiksnila :)
Ne, ne dela. Program hoče imeti DVD ali sliko le tega. Jaz pa imam le prevelik file na disku...
Raranje na dva dela traja predolgo časa...
Raranje na dva dela traja predolgo časa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvoslojni dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1500) | Han |
» | Povožene diskete s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1760) | solatko |
» | Dostop do BIOSa na HP CompaqTC1100?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1267) | AlexUS |
» | Najboljši program za urejanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 5581 (5462) | StratOS |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3212 (2701) | largie |