» »

Problem z gonilniki

Problem z gonilniki

Amaranth ::

Najprej en lep pozdrav vsem uporabnikom foruma....zdaj pa problem...

Imam radeona x800xl in mi je pred kratkim uspelo zastrikat nekaj z driverji.
Instaliral sem ati-jev hotfix za bioshock ki naj bo popravil neke probleme (popravil ma ja -.-) glede tekstur v igri. Instalacija niti ni potekla do konca saj je javilo neko napako in ker se mi ni dalo ukvarjati z zadevo sem opustil v upanju da ne bo nic narobe.

Vendar ko sem ponovno zagnal racunalnik mi je pricelo javljat napako da nimam primerno namescenih gonilnikov za graficno kartico.
Z uradne strani sem downloadal najnovejse in jih poskusal namestit vendar vedno dobin napako da namestitveni program ni nasel primernih gonilnikov za mojo strojno opremo ali OS(win xp), ceprav sem 100% da sem downloadal prave. Tako nikakor ne morem namestiti novih gonilnikov.
Poskusil sem tudi z odstranitvijo gonilkov in po ponovnem zagonu zopet poskusil z namestitvijo novih vendar brez srece in mi kar naprej javlja isto napako.
Ce mi lahko kdo svetuje kaj je narobe oz kako lahko napako odpravim bi bil izredno hvalezen:)
Hvala ze vnaprej

Macx95 ::

Najprej počisti stare gonilnike s tem programom

Potem pa inštaliraj te gonilnike

pa upam da ti bo dobro delalo

Amaranth ::

Ce ze vceraj ne bi naredil system restora na en teden nazaj bi verjetno uporabil ta nasvet:) Ga bom pa drugic xD
Vseeno res hvala za pomoc Macx95

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EPOX EP-8RDA31 PRO driverji

Oddelek: Strojna oprema
91944 (1867) DJ MartiNi
»

Geforce go 7300 gonilniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
81682 (1496) M-XXXX