Forum » Pomoč in nasveti » Problem z gonilniki
Problem z gonilniki
Amaranth ::
Najprej en lep pozdrav vsem uporabnikom foruma....zdaj pa problem...
Imam radeona x800xl in mi je pred kratkim uspelo zastrikat nekaj z driverji.
Instaliral sem ati-jev hotfix za bioshock ki naj bo popravil neke probleme (popravil ma ja -.-) glede tekstur v igri. Instalacija niti ni potekla do konca saj je javilo neko napako in ker se mi ni dalo ukvarjati z zadevo sem opustil v upanju da ne bo nic narobe.
Vendar ko sem ponovno zagnal racunalnik mi je pricelo javljat napako da nimam primerno namescenih gonilnikov za graficno kartico.
Z uradne strani sem downloadal najnovejse in jih poskusal namestit vendar vedno dobin napako da namestitveni program ni nasel primernih gonilnikov za mojo strojno opremo ali OS(win xp), ceprav sem 100% da sem downloadal prave. Tako nikakor ne morem namestiti novih gonilnikov.
Poskusil sem tudi z odstranitvijo gonilkov in po ponovnem zagonu zopet poskusil z namestitvijo novih vendar brez srece in mi kar naprej javlja isto napako.
Ce mi lahko kdo svetuje kaj je narobe oz kako lahko napako odpravim bi bil izredno hvalezen:)
Hvala ze vnaprej
Imam radeona x800xl in mi je pred kratkim uspelo zastrikat nekaj z driverji.
Instaliral sem ati-jev hotfix za bioshock ki naj bo popravil neke probleme (popravil ma ja -.-) glede tekstur v igri. Instalacija niti ni potekla do konca saj je javilo neko napako in ker se mi ni dalo ukvarjati z zadevo sem opustil v upanju da ne bo nic narobe.
Vendar ko sem ponovno zagnal racunalnik mi je pricelo javljat napako da nimam primerno namescenih gonilnikov za graficno kartico.
Z uradne strani sem downloadal najnovejse in jih poskusal namestit vendar vedno dobin napako da namestitveni program ni nasel primernih gonilnikov za mojo strojno opremo ali OS(win xp), ceprav sem 100% da sem downloadal prave. Tako nikakor ne morem namestiti novih gonilnikov.
Poskusil sem tudi z odstranitvijo gonilkov in po ponovnem zagonu zopet poskusil z namestitvijo novih vendar brez srece in mi kar naprej javlja isto napako.
Ce mi lahko kdo svetuje kaj je narobe oz kako lahko napako odpravim bi bil izredno hvalezen:)
Hvala ze vnaprej
Macx95 ::
Najprej počisti stare gonilnike s tem programom
Potem pa inštaliraj te gonilnike
pa upam da ti bo dobro delalo
Potem pa inštaliraj te gonilnike
pa upam da ti bo dobro delalo
Amaranth ::
Ce ze vceraj ne bi naredil system restora na en teden nazaj bi verjetno uporabil ta nasvet:) Ga bom pa drugic xD
Vseeno res hvala za pomoc Macx95
Vseeno res hvala za pomoc Macx95
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EPOX EP-8RDA31 PRO driverjiOddelek: Strojna oprema | 1944 (1867) | DJ MartiNi |
» | Geforce go 7300 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1496) | M-XXXX |
» | Geforce 7600GT driverji na windows xp professional 32bit service pack 2 editionOddelek: Programska oprema | 1005 (941) | Sodck |
» | ati catalyst downloadOddelek: Programska oprema | 1202 (1143) | Brainstorm |
⊘ | GeForce 6800, 128mb, AGPOddelek: Navijanje | 879 (755) | tiborrr |