» »

sestavi.si vs nakupi.net

sestavi.si vs nakupi.net

pozitron ::

Še nikoli nisem kupoval v nobeni od navedenih E-trgovin, kupil bom ram obe trgovini imata skor isto ceno za patriot 2x1 gb- 80e. nevem zdej kje naj kupim, je ena dost boljša/slabša od druge, ali je bolj ko ne isto?

Kupu bi u funtechu kot vse ostale komponente sam so pa 100e, čudno mi je k je ponavadi kr pocen.
  • spremenil: pozitron ()

LjubimPeezde ::

Z nakupi.net imam pozitivne izkušnje! Priporočam, pri njih sem kupil že ene 3x in če je cena prava zagotovo izberem njih!

PacificBlue ::

Ja nakupi.net ...kupujem večinoma sam pr njih...pa ful hitr pošljejo..naročim recimo v petek do 17 ure(tdo takrat še zbirajo naročila) ob 18 dajo na pošto in v soboto dopoldan že šraufam:D Dam oceno +10.

michel ::

Nakupi.net!!!
Naročil ram, dobil že drugi dan (pa še najbolj ugodno ceno so mel).

No še to. Vsaj včasih je ta "nakupi.net" upravljal en ded (skratka nič birokraciej odzad kot pri recimo enaA) in to skladišče/trgovino je mel kar v eni kleti v hiši. Takrat ni nič težil zarad reklamacije, medtem ko so pri enaA že 2x neki jokali češ "kva to vračaš", čeprav je to tvoja pravica! Je zelo fer.
Pa tut robo dobro pripravi za dostavo. Recimo ram mi je zavil v eno tako precej veliko škatlo da sem misliv da so se zmotili ko so mi dostavili :D Ne da mu delam reklamo a do sedaj so se nakupi.net zelo izkazali. Ne samo takrat ko kaj kupiš in plačaš ampak tudi ob morebitni reklamaciji!

pozitron ::

Hvala vsem, jutr kr naročim pri nakupi.net.

;-) ::

Jaz mam dobre izkušnje z sestavi.si

Kami ::

Jaz imam z obema trgovinama v redu izkušnje.

Tudi pri sestavi.si v redu zapakirajo stvar - izberi tistega, ki je cenejši.

xpolhecx ::

mogoče kdo ve tak iz prve roke, je treba plačat kaj poštnine pri sestavi.si in pri nakupi.net??? če ja, do kakšne vrednosti nakupa je treba plačat poštnino

;-) ::

pri sestavi ti prpelajo zaston če kupiš sistem

Cena dostave Cena dostave do zneska 62.59€ je 2.09€, nad to višino naročila pa je brezplačna. Ob plačilu po povzetju vam pošta zaračuna stroške vplačila 0.96€, ne glede na znesek.

.. za nakupi.net; kopirano iz strani

Zgodovina sprememb…

TgT ::

Če je sistem ga še pred tem sestavijo ter preverijo če deluje vse ok. Cena tega je že v ceni komponent in je cca 20€
Hit'N'Run

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik za igrice do 600 EUR

Oddelek: Kaj kupiti
143152 (2765) Setsuno
»

nakup račnalnika

Oddelek: Kaj kupiti
151120 (814) jinzo