Forum » Programska oprema » prenašanje mail sporočil
prenašanje mail sporočil
Blond ::
Pozdravljeni mojstri.
Imel sem Win XP in pošto v OutlookExpress, nato sem prešaltal na VISTO in njen novi Windows MAIL. Ta je konvertiral vso pošto in folderje iz Outlook Express v WIN Mail.
Ker mi ta program ni bil všeč sem ga odstranil.
Sedaj imam na disku pošto iz WinMail, ki pa je OutlookExpress ali Outlook ne znata skonvertirat nazaj v svojo obliko.
A imate kakšno rešitev/program, ki bi znal pošto iz WINMail skonvertirat/prenest nazaj v Outlook razumljivo obliko ?
Hvala in LP
Blond
Imel sem Win XP in pošto v OutlookExpress, nato sem prešaltal na VISTO in njen novi Windows MAIL. Ta je konvertiral vso pošto in folderje iz Outlook Express v WIN Mail.
Ker mi ta program ni bil všeč sem ga odstranil.
Sedaj imam na disku pošto iz WinMail, ki pa je OutlookExpress ali Outlook ne znata skonvertirat nazaj v svojo obliko.
A imate kakšno rešitev/program, ki bi znal pošto iz WINMail skonvertirat/prenest nazaj v Outlook razumljivo obliko ?
Hvala in LP
Blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nastavljanje yahoo racuna na outlook expressOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1712) | T-Mac |
» | Gmail in Yahoo!Mail z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6067 (6067) | der_Alte |
» | Thunderbird par vprašanj...Oddelek: Programska oprema | 1891 (1593) | largie |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1890) | kockish |
» | Microsoft Outlook XP pro težavaOddelek: Programska oprema | 1489 (1425) | voda |