» »

Popravilo Switcha

Popravilo Switcha

Ashrack ::

Danes ustanem si prizgem PC in mreza mi ne deluje. Opazim da je problem v switchu saj ne dela. Priklopljen je bil v strom ampak nobena lucka se ne prizga. Zatem ga iztaknem iz stroma za 3min ampak se kar ni delal. Pol sm ga parkrat mal udaru v tla in je zacelo delat. Ampak ce ga mal premaknem se s5 ugasne in ga morm s5 butat dokler ne zalaufa.

Ker si ne upam ga premikat saj so trgovine sele v ponedeljek odpro da bi si kupil novega me zanima ali ga je mozno popraviti?
....

#000000 ::

Mogoče se je kej odlotalo, al pa je kak port zanič-odlotan-slab stik, odpri poglej če je kej sumljivega in probi sanirat, al pa če takoj pogledaš na bolho je 1000% kakšen naprodaj za male pare LP

sem ga probal odpreti. Odsraufal sem edini srauf ampak ga se kar nisem mogel odpreti.
....

darkolord ::

Verjetno so ostali šraufi pod gumijastimi nogicami

Sploh nima gumijastih nog. Na spodnji strani so samo 4 plasticne nogce. Katere se ne da premaknit, saj so kar del ohisja.

Govorim pa o slednjem switchu:
switch
....

#000000 ::

Brez veze se zajebavat, do zdej bi imel že 3 nove-rabljene in mogoče celo za manj € kot si plačal tega. LP

Tonći ::

Link
najcenejši kar obstaja! :P To se lih nsplača popravlat. Ni pa treba glih najcnej uzet;)

Ali obstaja kaksna razlika med kvalitetnimi 100MB 5port switchi proti cenejsimi?
Glavna raba za ta switch je da so gor prikljopljeni 3racunalniki plus server in da se prenosi cimbolj priblizajo 100Mb. Saj imam server nastiman za INTERNET SHARING, DNS,DHCP, FILE SERVER, FTP,
....

Za domačo uporabo ni razlike

Spc ::

No ja..
Je razlika v ZANESLJIVOSTI.
Če ti zanesljivost kaj pomeni kupi nekaj kvalitetnega če pa ti je vseeno ali si brez interneta spet čez kakšno leto ko ti bo novi switch ckrno potem pa kupi nekaj poceni.
Sem imel iste probleme ko mi je switch zmrzoval na vsake 4 ure.. sedaj imam enterprise class robo in mi že laufa 6 let brez napake.
:)

Men pa najcenejši switch laufa tudi kakih 6 let...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Router z več izhodi

Oddelek: Omrežja in internet
413782 (2811) SeMiNeSanja
»

Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )

5319384 (17918) Vanadium
»

LAN tezava

91078 (922) dëych
»

Najcenejše domače omrežje

Oddelek: Pomoč in nasveti
281752 (1334) Senitel
»

Switch ali Gateway?