Forum » Kaj kupiti » CF spominske kartice
CF spominske kartice
Rok Balboa ::
Kupujem 2gb CF spominsko kartico. Na mixi.tv mi za pare okrog 30€ ponujajo SanDisk in PQI. Katerega proizvajalca priporočate? Na kaj moram pazit pri tipu kartice, so še vedno aktualne nizke hitrosti?
hvala, Rok
hvala, Rok
Rokic ::
PQI pa Viking sta zame, vsaj po mojih izkušnjah, problematočen.
Sam prisegam na SanDisk, ki me do sedaj še ni pustil na cedilu (Extreme serije)
Sam prisegam na SanDisk, ki me do sedaj še ni pustil na cedilu (Extreme serije)
Rok Balboa ::
Viking meni odlicno sluzi. Je pa res, da ga prakticno ne jemljem iz aparata.
Se nekaj me zanima. Ko sem kupoval digitalca (pred 4 leti), so bile aktualne CF-I in CF-II kartice. Kako naj ugotovim, ali moj fotkic pozira 1 ali 2 tip? Je sploh kaksna razlika? Na moji kartici ni nic napisano. Imam pa Canon PowerShot A75.
Se nekaj me zanima. Ko sem kupoval digitalca (pred 4 leti), so bile aktualne CF-I in CF-II kartice. Kako naj ugotovim, ali moj fotkic pozira 1 ali 2 tip? Je sploh kaksna razlika? Na moji kartici ni nic napisano. Imam pa Canon PowerShot A75.
Rokic ::
Rok Balboa, v navodilih od digitalca ti piše kateri tip CF kartic ti podpira. Mislm da bi vtoj tudi mogu, če moj Canon (S1 IS) že podpira te stvari
Calligula ::
4 gigabytna je drazja cca 6 Eurov. Se bolj splaca. CF kartice so zelo kompatibilna zadeva.
4 GB
4 GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon A85 problemOddelek: Zvok in slika | 912 (868) | mloncar |
» | CF: Lexar vs. San DiskOddelek: Kaj kupiti | 1850 (1741) | OnTheMic |
» | Katero spominsko kartico za Canon A80?Oddelek: Kaj kupiti | 1580 (1483) | Slowenc |
» | Kje v Lj. najceneje do CF 256MB kartice?Oddelek: Kaj kupiti | 2143 (1693) | BlackHole |
» | Katero CompactFlask kartuljo?Oddelek: Kaj kupiti | 1073 (911) | Uporabnik |