Forum » Programska oprema » Program za prepoznavanje komponent
Program za prepoznavanje komponent
kalcek16 ::
Zanima me s katerim programom se da razbrat katere komponente so v notebooku. naprimer katero čipovje je zvočna, katero grafična, katero wireles, katero blotooth....
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
gkovac ::
eden izmed mnogih bi lahko bil tale
lp,
kronik ::
Ko so ze instalirani driverji mislis? Jaz se vedno iscem program, ki bi mi prepoznal eno napravo, nevem niti katera je (unknown device) ...
StratOS ::
Tisti, ki delujejo in imajo ustrezne driverje se na hitro da dobiti z WMI Windows Management Instrumentation, posebnim dodatkom za OS, ki je razdeljen na več delov, brskanje je enostavno preko SQL-a.Veliko različnih info programov pač dobiva te podatke iz WMI/CIMv2 Namespace-a.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Mavrik ::
AIDA32 bi naj bila najboljša izbira za tako nalogo.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2754 (1973) | sennheiser |
» | Program za popisOddelek: Programska oprema | 951 (772) | toxius |
» | Pomoč! Urgentno - sistem okužen, sesuva se na 10 - 20 min BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (2005) | ___ |
» | Windows Monad shell - res podrobno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7578 (6016) | 64202 |
» | Kako narediti preprost program, ki bo vedno dal rezultate glede na to, kje je shranjeOddelek: Programiranje | 1191 (971) | Daedalus |