Forum » Programska oprema » Avtosinhroniziranje USB ključa
Avtosinhroniziranje USB ključa
sdfpo ::
rad bi, da vedno ko priklopim usb kljuc da mi vsebino dolocene mape prenese na kljuc
kako to narediti?
vem da obstajajo programi vendar niso uporabni (tisti ki sem ji sprobal), ker si zaponjijo le pogon in ne ključa.
hvala
kako to narediti?
vem da obstajajo programi vendar niso uporabni (tisti ki sem ji sprobal), ker si zaponjijo le pogon in ne ključa.
hvala
StratOS ::
.. Sam narediš program za to če ne gre drugače
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
sdfpo ::
Allway Sync se mi zdi da sem sprobal in je glih tak kot sem opisal.
Zapomni si le pogon na katerega naj kopira recimo F:
in potem kar koli (usb diska ali kak drugi ključ) priklopis na F: on kar kopira.
Sem pa nasel en drug zelo uporaben program Second Copy, zaponji si tudi ime ključa, kopira tudi na FTP streznik in lahko nastavis ali naj samo kopira, sinhronizira, arhivira....
priporocam
Zapomni si le pogon na katerega naj kopira recimo F:
in potem kar koli (usb diska ali kak drugi ključ) priklopis na F: on kar kopira.
Sem pa nasel en drug zelo uporaben program Second Copy, zaponji si tudi ime ključa, kopira tudi na FTP streznik in lahko nastavis ali naj samo kopira, sinhronizira, arhivira....
priporocam
CaqKa ::
to nebi reko.. allway sync morš namreč sam pognat iz xp autoplaya.
mi je pa neke take vrste 'virus' oziroma rootkit tisti U3 ključi, ki se brez biločesa zaženejo. samo ključ vtakneš.
http://www.u3.com/
U3 @ Wikipedia
mi je pa neke take vrste 'virus' oziroma rootkit tisti U3 ključi, ki se brez biločesa zaženejo. samo ključ vtakneš.
http://www.u3.com/
U3 @ Wikipedia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2135 (1287) | Okapi |
» | Sync programOddelek: Programska oprema | 787 (610) | Matic1 |
» | Najboljši backup program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3879 (3706) | amigo_no1 |
» | Software za sinhronizacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1513) | levaky |
» | Kateri Backup programOddelek: Programska oprema | 2995 (2502) | Okapi |