Forum » Pomoč in nasveti » iz datoteke v wordov dokument???
iz datoteke v wordov dokument???
black block ::
Imam problem na disku imam ene reci piši 100 filov s svojimi imeni rad bi jih dal v word jih sprintal in imel na back of the cd casa? A zna kdo to narest?
ps
recimo imaš en kup mp3 filetov na disku rad bi jih sortiral in naredil v wordu spisek prepisovat se mi pa ne da!
lp
ps
recimo imaš en kup mp3 filetov na disku rad bi jih sortiral in naredil v wordu spisek prepisovat se mi pa ne da!
lp
tec ::
mp3je lahko uredis z advanced disk catalog. Najhitrejsi nacin je pa dos prompt, gres v direktorij z mp3ji in napises dir > c\temp\mp3lista.txt potem gres v c\temp in tam imas tekst file z vsebino komadov. Lahko jih posljes tudi direktno na printer z komando dir > lpt1
V kaksen formatu pa imas tistih 100 dokumentov? Si poskusil copy/paste ali import v wordu ?
V kaksen formatu pa imas tistih 100 dokumentov? Si poskusil copy/paste ali import v wordu ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mi lahko kdo reši podatke iz txtOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2254) | sajmon |
» | avtomatski izpisek datotek v Total CommanderjuOddelek: Programska oprema | 1234 (1010) | misek |
» | seznam glasbeOddelek: Programska oprema | 1196 (1027) | Jan987 |
» | AC3 -> MP3 problemOddelek: Zvok in slika | 1651 (1444) | log2 |
» | Rabim program, ne vem pa če obstaja?Oddelek: Programska oprema | 1866 (1642) | CaqKa |