Forum » Pomoč in nasveti » težava z vpisom v messenger live
težava z vpisom v messenger live
leso majster ::
Stvar je taka... ko se hočem povezat v msn mi jav napako (št.80048820 ) s povezavo je vse v redu ker mi tudi na testu msn-ja vse obkljuka.
ko grem v pomoč tam najdem nekaj nasvetov kaj lahko naredim. Ko pregledam nekaj alinej pomoči pridem do tega da se ne morem povezat tut na msn web. tam mi piše "pop-up blocker detected". mislm d je tu vzrok d se ne morem povezat na msn.
zanima pa me kaku bi lahku to težavo rešu
ko grem v pomoč tam najdem nekaj nasvetov kaj lahko naredim. Ko pregledam nekaj alinej pomoči pridem do tega da se ne morem povezat tut na msn web. tam mi piše "pop-up blocker detected". mislm d je tu vzrok d se ne morem povezat na msn.
zanima pa me kaku bi lahku to težavo rešu
StajercSSS ::
Maš uro / datum prav nastavljen?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
leso majster ::
ja mam.
sam zanima pa me kaj pomen tisto sporočilo k sm ga gor napisou, pa kaj bi se dalu u vezi s tem nardit.
sam zanima pa me kaj pomen tisto sporočilo k sm ga gor napisou, pa kaj bi se dalu u vezi s tem nardit.
m.i.h.a. ::
dvakrat preveri, če je prav nastavljena ura, dan, mesec, LETO, time zone....mene je lih to jeb****, ker sem spregledal, da imam nastavljeno leto 2006, ko sem ga popravil sem se lahko prijavil.
imaš pa še nekaj drugih rešitev za ta problem....googlaj za "msn error 80048820"
imaš pa še nekaj drugih rešitev za ta problem....googlaj za "msn error 80048820"
StajercSSS ::
Če datum ne pomaga,pol počakaj dan,ker včas server jebe,če še bo vedno jebalo,pa pobriš registre z vezi z msnom,sam pol se bojo vse nastavitve v msnu zbrisale,ampak bo problem rešen.. Vsaj pri meni je,če prave registre popucam.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN error - se ne vpišeOddelek: Programska oprema | 1048 (1005) | __Devil__ |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3022 (2525) | ;-) |
» | MSN ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1098) | Mag!C |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 2958 (1861) | teedy |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17826 (13506) | 64202 |