Forum » Pomoč in nasveti » TP-Link Wireless Router
TP-Link Wireless Router
ivanuscha ::
Torej danes sem inštaliral router TL-WR642G, zanima pa me, če je možno imeti v trayu ikono za povezavo(kot prej ko sem imel samo mrežno), ter kako je možno povezavo z računalnikom enostavno prekiniti. Skratka zanima me kako dobit nazaj tisto ikono z lučkami v trayu.
Hvala in lp
Hvala in lp
Zheegec ::
Greš pod start-settings-network connections. Pogledaš, katera od povezav je aktivna (recimo Local Area Connection 3), klikneš na njo z desno in daš properties.
Če imaš WinXP ali Win2k ali kaj podobnega mora tam biti možnost obkljukati okenček, nekaj v stilu "show icon when connected". Trenutno sem na Visti, ki tega nima, pa sem že malo pozabil :)
Če imaš WinXP ali Win2k ali kaj podobnega mora tam biti možnost obkljukati okenček, nekaj v stilu "show icon when connected". Trenutno sem na Visti, ki tega nima, pa sem že malo pozabil :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Mogoče kdo ve kako se da prenašati fajle direktno med dvema računalnika wireless? Oziroma, da bi videl na mojem računalniku disk od drugega ter obratno. Tale komplet imam: TP-Link Hvala in lp
Anyone?
Sem pa poizkusil z MSN-jem in zadeva laufa z 500KB/s, kako je to možno? Sicer imam povezavo adsl 1mbit.
Sem pa poizkusil z MSN-jem in zadeva laufa z 500KB/s, kako je to možno? Sicer imam povezavo adsl 1mbit.
smetko ::
v google vpisi "povezava dveh računalnikov" pa boš dobil dovolj odgovorov. Nastavljanje je pa isto, če je Wireless ali preko kabla oziroma mešano.
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote desktopOddelek: Omrežja in internet | 2778 (2104) | eprasnikar |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5513 (4274) | M.B. |
» | nadzor prenosnikaOddelek: Programska oprema | 1203 (1140) | Xplicit |
» | Internet Information ServicesOddelek: Programska oprema | 1828 (1482) | andrej |
» | ADSL - inštalacijaOddelek: Omrežja in internet | 1468 (1252) | [Gric] |