» »

TP-Link Wireless Router

TP-Link Wireless Router

ivanuscha ::

Torej danes sem inštaliral router TL-WR642G, zanima pa me, če je možno imeti v trayu ikono za povezavo(kot prej ko sem imel samo mrežno), ter kako je možno povezavo z računalnikom enostavno prekiniti. Skratka zanima me kako dobit nazaj tisto ikono z lučkami v trayu. :D

Hvala in lp

Zheegec ::

Greš pod start-settings-network connections. Pogledaš, katera od povezav je aktivna (recimo Local Area Connection 3), klikneš na njo z desno in daš properties.
Če imaš WinXP ali Win2k ali kaj podobnega mora tam biti možnost obkljukati okenček, nekaj v stilu "show icon when connected". Trenutno sem na Visti, ki tega nima, pa sem že malo pozabil :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Hvala, edino prenešenih podatkov v KB pa ne kaže, samo prenešene pakete.

Mogoče kdo ve kako se da prenašati fajle direktno med dvema računalnika wireless? Oziroma, da bi videl na mojem računalniku disk od drugega ter obratno. Tale komplet imam: TP-Link Hvala in lp

Anyone?

Sem pa poizkusil z MSN-jem in zadeva laufa z 500KB/s, kako je to možno? Sicer imam povezavo adsl 1mbit. 8-O

smetko ::

v google vpisi "povezava dveh računalnikov" pa boš dobil dovolj odgovorov. Nastavljanje je pa isto, če je Wireless ali preko kabla oziroma mešano.
No comment

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Remote desktop

Oddelek: Omrežja in internet
272778 (2104) eprasnikar
»

Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
755513 (4274) M.B.
»

nadzor prenosnika

Oddelek: Programska oprema
51203 (1140) Xplicit
»

Internet Information Services

Oddelek: Programska oprema
241828 (1482) andrej
»

ADSL - inštalacija