Forum » Zvok in slika » Stare videokasete v digitalno obliko(cd, dvd)Audi kasete v mp3-je.Kako?
Stare videokasete v digitalno obliko(cd, dvd)Audi kasete v mp3-je.Kako?
turok ::
Mene zanima na kakšen način bi te stare videokasete presnel v digitalno obliko(cd, dvd)
Na katere vse načine se da to nardit in kakšen so kvalitete videa?Kakšno opremo za amatersko uporabo, in kakšno za polprofesionalno?
Pa še: Audio kasete spravit v digitalno obliko(mp3) Na kakšen načine? Kakšna kvaliteta zvoka?Kakšna opremo rabim za amatersko uporabo, in kakšno za polprofesionalno.
Kaj pa kaj se tiče glede softwarja?
Če ma kdo izkušnje z vsem tem, naj me prosim razvestli : )
Na katere vse načine se da to nardit in kakšen so kvalitete videa?Kakšno opremo za amatersko uporabo, in kakšno za polprofesionalno?
Pa še: Audio kasete spravit v digitalno obliko(mp3) Na kakšen načine? Kakšna kvaliteta zvoka?Kakšna opremo rabim za amatersko uporabo, in kakšno za polprofesionalno.
Kaj pa kaj se tiče glede softwarja?
Če ma kdo izkušnje z vsem tem, naj me prosim razvestli : )
Life is life .... na na na na na
jype ::
Bittorrent in ostala p2p omrežja bodo v večini primerov proizvedla kvalitetnejše rezultate.
Sicer pa TV kartico ali DV kamero (tako, ki ima S-Video oziroma kompozitni vhod) in VHS predvajalnik, za avdio kasete pa zvočno kartico in kvaliteten kasetofon.
Sicer pa TV kartico ali DV kamero (tako, ki ima S-Video oziroma kompozitni vhod) in VHS predvajalnik, za avdio kasete pa zvočno kartico in kvaliteten kasetofon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10962 (3087) | Machete |
⊘ | Kateri fotoaparat kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4081 (1333) | bluefish |
» | "Disco" lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1389 (1254) | afroman10 |
» | Kako PCI-E 1x zvočno?Oddelek: Kaj kupiti | 1461 (1266) | dinozaver7 |
» | Software za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2117 (1832) | IceIceBaby |