Forum » Kaj kupiti » ventilatorji za hladilnik (vodno)
ventilatorji za hladilnik (vodno)
deleted ::
pozdravljeni,
imam hladilnik za vodno hlajenje velikosti 17.5cm X 18.5cm (z odpada). do sedaj sem imel na njem dva škrt ventilatorja, ki pa sta grozno glasna, zato bom kupil nove. kot sem gledal, je izbire na trgu ogromne, zato res ne vem za kaj bi se odločil. potrebujem nekaj čimbolj zmogljivega (za overclockerja, kot sem jaz) pa tudi nekaj takega, pri čemer se bo dalo spat. pa tudi: možnost je, da dam gor 4x80mm ventilatorje, mogoče 2x92mm ventilatorja (bolj se nagibam k slednji). torej, rabim kakšno priporočilo, pa če se da bi kupil ventilatorje pri cool-pc, ker bom tudi nov blok naroču.
lp
imam hladilnik za vodno hlajenje velikosti 17.5cm X 18.5cm (z odpada). do sedaj sem imel na njem dva škrt ventilatorja, ki pa sta grozno glasna, zato bom kupil nove. kot sem gledal, je izbire na trgu ogromne, zato res ne vem za kaj bi se odločil. potrebujem nekaj čimbolj zmogljivega (za overclockerja, kot sem jaz) pa tudi nekaj takega, pri čemer se bo dalo spat. pa tudi: možnost je, da dam gor 4x80mm ventilatorje, mogoče 2x92mm ventilatorja (bolj se nagibam k slednji). torej, rabim kakšno priporočilo, pa če se da bi kupil ventilatorje pri cool-pc, ker bom tudi nov blok naroču.
lp
- spremenil: deleted ()
KandazaR ::
Vzemi tega. Za svojih 21dB prečrpa veliko. Lahko pa bi vzel tudi enega 140mm. Npr. tega, ki ima še potenciometer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10079 (8214) | Jst |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1690 (1482) | bajker |
» | Hlajenje z 0dBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2072 (1415) | Brvar |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1518 (1308) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1414 (1381) | AndrewSmith |