Forum » Strojna oprema » Spomin računalnika
Spomin računalnika
primzx ::
Zdravo!
Zanima me, če lahko računalnik da v svoj interni spomin več stvari?. Recimo:Hočem prekopirat tri stvari na tri različna mesta. CTRL+C[+x] prvič,CTRL+C[+x] drugič ,CTRL+C[+x] tretjič . Kjer je "x" kot dodatna tipka al karkoli v tem smislu. To sm si js zj smislu, zanima me če pa podobnem sistemu deluje katerkol spomin? Ker to bi blo zlo uporabno.
Hvala za posluh,
primzx
Zanima me, če lahko računalnik da v svoj interni spomin več stvari?. Recimo:Hočem prekopirat tri stvari na tri različna mesta. CTRL+C[+x] prvič,CTRL+C[+x] drugič ,CTRL+C[+x] tretjič . Kjer je "x" kot dodatna tipka al karkoli v tem smislu. To sm si js zj smislu, zanima me če pa podobnem sistemu deluje katerkol spomin? Ker to bi blo zlo uporabno.
Hvala za posluh,
primzx
opeter ::
"Interni spomin" - to misliš kot odlagališče ( Clipboard)? Hja, v osnovi v večini operacijskih sistemov podpira odložišče le en podatek (sliko, besedilo, itn.).
Imaš pa razne razširjene Clipboarde (tako komercialne kot brezplačne), pri katerih imaš lahko v "spominu" več stvari hkrati.
Imaš pa razne razširjene Clipboarde (tako komercialne kot brezplačne), pri katerih imaš lahko v "spominu" več stvari hkrati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za kloniranje SD karticeOddelek: Programska oprema | 1320 (1100) | kloko |
» | iz dveh slik v enoOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1499) | anika87 |
» | Kako naredim Screenshot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5152 (4685) | R33D3M33R |
» | Pipin odprti termin: Emacs never diesOddelek: Novice / Kiberpipa | 3570 (2861) | b |
» | photoshopOddelek: Zvok in slika | 1556 (1318) | pivmik |