Forum » Zvok in slika » ne odpre mi slik
ne odpre mi slik
zan126 ::
Prosim ,če mi lahko kdo pomaga in sicer;imam cd na njem pa 200 slik .ko vstavim cd v računalnik mi jih sploh ne zazna (zakaj?) slike mi zelo veliko pomenijo ker imam gor sina v njegovih zelo rosnih letih.Zato vas prosim če ima kdo kakšn nasvet kako sprAviti slike na računalnik ,bi bila zelo hvaležna.
hvala
hvala
All ::
Poizkusi prebrati CD v več različnih enotah...letoni bere zlo dobr..pe še ene starejše enote (se ne spomnem imena). Če najdeš enoto ki bo prebrala CD, a hitro kopirat.
če so poškodovani samo deli CD ja lahko poizkusiš z ISO Busterjem, men jse je izkazu za zlo uporabno zadevo pr poškodovani in pa pri nepravilno zaključenih cd-jih.
če so poškodovani samo deli CD ja lahko poizkusiš z ISO Busterjem, men jse je izkazu za zlo uporabno zadevo pr poškodovani in pa pri nepravilno zaključenih cd-jih.
Sem poiskusila z iso busterjem pa mi jih ne odpre ,a mi lahko napišeš še kakšen program -mogoče tistega ,ki si ga omenil kot prvega ,ko si napisal :"letoni bere zelo dobro"samo ne razumem kater program je to.
Če pa kdo drug ve še za kakšno možnost pa lepo prosim naj napiše. Hvala
Če pa kdo drug ve še za kakšno možnost pa lepo prosim naj napiše. Hvala
PINki ::
to ni program. to je enota v ketero vstavis CD. hotel je reci da probaj na vec racunalnikih sprobat CD. daj kakem frendu. delalo bo verjetno ce ni CD prevec unicen.
Sedaj sem še enkrat probala z iso busterjem in mi je odprl polovico slik ,ostalo pa ne. Verjetno je preveč uničeno in se ne bo dalo odpret-nevem.
Sem pa zelo vesela ,da sem dobila vsAj polovico slik.
Iskrena vam hvala.
Sem pa zelo vesela ,da sem dobila vsAj polovico slik.
Iskrena vam hvala.
jan01 ::
S kom pa "bereš" ta cd? ->dvdrwji imajo načeloma bolj natančno branje->lahko bi več slik dobil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8678 (5689) | mtosev |
⊘ | .dmg file???Oddelek: Pomoč in nasveti | 7233 (7072) | Ziga Dolhar |
» | .bin ali .cueOddelek: Zvok in slika | 1306 (1090) | CaqKa |
» | *.ISO ?? Kako odpreti,...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1255) | matevzm |
» | prosim povejte nujno prosim vasOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (815) | DIEUALL |