Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista in SOFTWARE RAID 0 (Stripping)
Windows Vista in SOFTWARE RAID 0 (Stripping)
para! ::
Ali je možno v operacijskem sistemu Windows Vista Ultimate 32 bit narest softwareski RAID, torej 2 enaka diska povezat v stripping?
Če je to vgrajeno v sam OS super, če ne, ali obstaja kak 3rd party addon, ki poskrbi za to?
Zanima me torej izključno softwareska rešitev, jasno mi je kakšne so slabosti in vse ostalo...
Hvala
Če je to vgrajeno v sam OS super, če ne, ali obstaja kak 3rd party addon, ki poskrbi za to?
Zanima me torej izključno softwareska rešitev, jasno mi je kakšne so slabosti in vse ostalo...
Hvala
Death before dishonor!
Mavrik ::
Mislim da Windowsi temu rečejo "Dynamic disk", samo pa se mi zdi da se s take konfiguracije ne morejo zbootati.
The truth is rarely pure and never simple.
Buggy ::
para!: sem sedaj probal na Visti Business in se da narediti simple, striped in spanned volume z dvema neformatiranima diskoma.
kockish ::
Polkna moras imeti namescena na particiji, ki ni del raida, preostali del diska pa das v raid.
Mislim, da imas celo lahko pol vsakega diska v raid 0, pol pa v raid 1 (iz katerega lahko zazenes sistem).
Mislim, da imas celo lahko pol vsakega diska v raid 0, pol pa v raid 1 (iz katerega lahko zazenes sistem).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kockish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID1 na obstoječ sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (967) | billy |
» | raid 0 setupOddelek: Strojna oprema | 2128 (1591) | GrimReaper |
» | Soft RAID vs. Hard RAIDOddelek: Strojna oprema | 1817 (1590) | OmegaBlue |
» | ICH9R in RAIDOddelek: Strojna oprema | 2164 (1660) | T(he) Boss |
» | pohitritev zagonskega diska / C particijeOddelek: Strojna oprema | 1427 (1183) | Boeing |