Forum » Operacijski sistemi » Windows Explorer problem
Windows Explorer problem
garg ::
Instaliral sem Windows Millenium.
Odprem Windows Explorer. Na desni strani explorerja vse ok, ikone vidne. Na levi strani, kjer bi se morale nahajati vsi folderji racunalnika, npr. A:, C:, My Documents itd. je vsa povrsina obarvana v sivo. Na sivi povrsini zgoraj desno je le mali krizec s katerim se siva povsina skrije.
Kako aktiviram levo stran Explorerja in dosezem, da se prikazejo folderji oz. komponente racunalnika?
Odprem Windows Explorer. Na desni strani explorerja vse ok, ikone vidne. Na levi strani, kjer bi se morale nahajati vsi folderji racunalnika, npr. A:, C:, My Documents itd. je vsa povrsina obarvana v sivo. Na sivi povrsini zgoraj desno je le mali krizec s katerim se siva povsina skrije.
Kako aktiviram levo stran Explorerja in dosezem, da se prikazejo folderji oz. komponente racunalnika?
imagodei ::
>Instaliral sem Windows Millenium
Moje sožalje.
Drugače ima Win Explorer v Toolbaru en lep knof, na katerem piše Folders/Mape. Ga klikneš in iznenada se, popolnoma nepričakovano, na levem delu prikažejo - Mape.
Ako Toolbara ne vidiš, ga lahko, če čutiš potrebo, tudi vklopiš... Zadeva je izjemno preprosta in sicer se sprehodiš po padajočih menijih Win Explorerja, ter že najdeš ustrezno nastavitev.
View -> Toolbars -> Standard Buttons (oz. slovenski ekvivalent).
Poskusi, ni težko. Pa čimprej zabriši dol ta zmazek od Polken.
- Hoc est qui sumus -
garg ::
p.s. Ne, zadeva ni tako enostavna. Ni šans, da se prikažejo mape. Nekaj ni štimalo.
Reinstaliral sem zmazek, sedaj je Ok!
Superzmazek...
Reinstaliral sem zmazek, sedaj je Ok!
Superzmazek...
imagodei ::
Če je že tako, potem je cel dan vmes, ane
prvo sporočilo: 10.08.2007 00:56:06
inst. sporočilo: 11.08.2007 02:36:14
Razlika > 24h.
No, malo sem se pošalil, kaj pa jaz vem, kdaj si dejansko inštaliral. Gledal sem pa tvoja zadnja sporočila, kjer je razlike 4 minute.
Kot pravi blueFish, če ti je ratalo v 4 minutah, si vabljen tudi k meni na dom, ko bom inštaliral, hehe
prvo sporočilo: 10.08.2007 00:56:06
inst. sporočilo: 11.08.2007 02:36:14
Razlika > 24h.
No, malo sem se pošalil, kaj pa jaz vem, kdaj si dejansko inštaliral. Gledal sem pa tvoja zadnja sporočila, kjer je razlike 4 minute.
Kot pravi blueFish, če ti je ratalo v 4 minutah, si vabljen tudi k meni na dom, ko bom inštaliral, hehe
- Hoc est qui sumus -
bluefish ::
ja, tisto se je nanašalo na tvoja zadnja dva posta, med katerima je bilo res razlike za okoli 4 minute.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46411 (39468) | Jst |
» | pogled mape v oknih, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1120) | Beezgetz |
» | Odklepanje mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1590 (1493) | ziciko |
» | Ureditev Ikon (Arrange Ikons) ne obdrži nastavitve!Oddelek: Operacijski sistemi | 978 (914) | garg |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2625 (2374) | bili_39 |