Forum » Pomoč in nasveti » Gretje procesorja
Gretje procesorja
mb ::
Zanima me kolko °C dosežejo vaši durončki in T-birdi.
-Katera temperatura je najbolj optimalna za delovanje
procesorja?
-Kje je približno mejna temperatura delovanja procesorja
-Katera temperatura je najbolj optimalna za delovanje
procesorja?
-Kje je približno mejna temperatura delovanja procesorja
krucymucy ::
ja lej moj pa zna doseč tud 65˙C pri tej temperaturi se naj bi tud ugasnu... drgač pa idle 55˙C (zdej sam je u sobi vroče)je pa to TB1.33@1.6 160FSB 1.93V ... pa kar dela - brez sesutij in nenadnih resetiranj.
Hladilnik je Volcano II - mal modificiran + kar ena pasta od štromarjev... je pa bolja kot tista iz konrada
Hladilnik je Volcano II - mal modificiran + kar ena pasta od štromarjev... je pa bolja kot tista iz konrada
Binji ::
Jst mam TB 1GHz@1GHz, Volcano 6Cu+120x120vent in mam max 41oC
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
mb ::
Obstaja za preverjanje temperature, kaken programček za v win, nadležno vsakokrat restartirat računalnik in opazovati temperaturo v biosu
Spajky ::
MBprobe je zame the best; je rudimentaren in ne šmensiFency ko MBM.. 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
rc-car ::
Jest mam Durona800@1Ghz (133/1.85V) in se mi z vsemi ventilatorji na ful in idle ohladi ( >:D ) na 22 stopinj
Drugace mam pa volcanotaII z 80mm ventom in se po dva na ohisju in enega v napajalniku - zelo tih sistem 8-)
Uporabljam ma tut MBM5, sam me zanima ce obstaja kak proggy, ki bi risal graf temperature za nekaj ur nazaj.. Ker pri MBM5 me moti ravo to, da ne morem pogledat kolk je mel proc temp pred recimo pol ure..
Drugace mam pa volcanotaII z 80mm ventom in se po dva na ohisju in enega v napajalniku - zelo tih sistem 8-)
Uporabljam ma tut MBM5, sam me zanima ce obstaja kak proggy, ki bi risal graf temperature za nekaj ur nazaj.. Ker pri MBM5 me moti ravo to, da ne morem pogledat kolk je mel proc temp pred recimo pol ure..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Neo32 ::
rc-car: tud to se da posmekat, sicer ti ne rise grafov ampak ti pokaze loge luhko za nekaj minut nazaj al pa za nekaj ur nazaj, nastavs pa to v nastavitvah za interval log.
Neo32 (c)
rc-car ::
Ja, vem ampak to ni prakticno niti ne prevec uporabno..
U glavnem, pozna kdo?
U glavnem, pozna kdo?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
kuglvinkl ::
Za štirko je obstajal prog., vendar s petico ne dela. Je pa še link na uradni strani od MBM.
Your focus determines your reallity
sheep ::
YO! jest mam TB 1.33 in DRAGON ORB II 4900rpm in mam tko skos od 46 do 49C... ce igram spil ksne par ur gre do 52C....ajd8-O
bodom ::
na netu dobis program CPU Cool, ki ti pokaže vse kar potrebuješ...od frekvence CPU, do treh temp. v mašini, Ram-a,...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.Oddelek: Strojna oprema | 1845 (1222) | Sami |
» | Sistemska temperatura 38 COddelek: Hlajenje in modifikacije | 1076 (913) | Spajky |
» | Vsem lastnikom AMD Tb 1.4 GhzOddelek: Navijanje | 1215 (893) | reXor |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1444) | abcde7 |
» | ATHLONOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1881 (1221) | omejc |