Forum » Kaj kupiti » Izkušnje z osnovnimi ploščami
Izkušnje z osnovnimi ploščami
barbarpapa1 ::
Pozdravljeni!
Kupujem računalnik, v katerem bo "tlako opravljal" AMD Athlon XP 1700+. Ker nimam ravno denarja za razmetavanje in ker ne nameravam zadeve owerclockati (prva postavka je zanesljivost), so prišle v končni izbor tri cenejše osnovne plošče in sicer ECS K7S5A s SiS 735 čip steom, z VIA KT266a pa ECS K7VTA3 in pa DFI AD70-SC
Not bom vtaknil 512 MB DDR RAM-a v eni palčki.
Zanimajo me Vaše izkušnje s temi ploščami in sicer kako je z njihovo stabilnostjo in ali je potrebno na kaj biti posebno pozoren (npr moč in kvaliteta napajalnika).
Prav tako me zanima, kakšno je Vaše mneje o Mlacom-u, ker nameravam zadevo kupiti prav v tej firmi (izgleda da je najcenejša v SLO). Nočem pa kupiti zadeve čez mejo, ker želim kupiti sestavljen računalnik z garancijo.
Hvala in lep dan želim
Jože
Kupujem računalnik, v katerem bo "tlako opravljal" AMD Athlon XP 1700+. Ker nimam ravno denarja za razmetavanje in ker ne nameravam zadeve owerclockati (prva postavka je zanesljivost), so prišle v končni izbor tri cenejše osnovne plošče in sicer ECS K7S5A s SiS 735 čip steom, z VIA KT266a pa ECS K7VTA3 in pa DFI AD70-SC
Not bom vtaknil 512 MB DDR RAM-a v eni palčki.
Zanimajo me Vaše izkušnje s temi ploščami in sicer kako je z njihovo stabilnostjo in ali je potrebno na kaj biti posebno pozoren (npr moč in kvaliteta napajalnika).
Prav tako me zanima, kakšno je Vaše mneje o Mlacom-u, ker nameravam zadevo kupiti prav v tej firmi (izgleda da je najcenejša v SLO). Nočem pa kupiti zadeve čez mejo, ker želim kupiti sestavljen računalnik z garancijo.
Hvala in lep dan želim
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera plata za DURONA - čipovje ? SIS ALI VIA ?Oddelek: Kaj kupiti | 2249 (1826) | freejack |
» | ECS K7S5A plata za AMD?Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1250) | [t502] |
» | A sploh ima...???Oddelek: Kaj kupiti | 1006 (898) | krucymucy |
» | elite K7S5A težava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4558 (3722) | Uporabnik |
» | Joj no, kero plato naj nabavim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1249) | tha_man |