» »

nekaj vprašanj

nekaj vprašanj

puhmaister ::

Katera komponenta v računalniku je najglasnejša in katere ji sledijo.

Zanima me tudi to če rabim še dodaten ventilator na to pasivno hlajenje HR-03 Plus (za 8800gtx) glede na to da imam na ohišju spredaj iz zadaj 12cm ventilator.

Pa še nekaj, je možno ventilatorje ki so vgrajeni v ohišje in tistega na napajalniku priklopiti na regulator vrtljajev.

Kako tih mora biti v db-jih ventilator da je neslišen oz. če kdo mogoče ve kako glasni so ti ventilatorji kar so že na komponentah v db-jih.

puhmaister ::

Alo bo kaj?
Res vas lepo prosim za odgovore ker se mi kar mudi.

Urc ::

Katera komponenta v računalniku je najglasnejša in katere ji sledijo.

Pomoje ko utišaš ventilatorje boš začel poslušati trdi disk...

Zanima me tudi to če rabim še dodaten ventilator na to pasivno hlajenje HR-03 Plus (za 8800gtx) glede na to da imam na ohišju spredaj iz zadaj 12cm ventilator.

Ker je ventilator pasiven naj ne bi rabil ventilatorja. Ko boš dau noter boš pač vidu kolk se stvar greje pa boš dokupu če bo potreba ? Drugače pa lahko sedaj daš še neki € če maš tako hude komponente in kupiš en vent 12,9,8 cm pač kateri paše gor.

Pa še nekaj, je možno ventilatorje ki so vgrajeni v ohišje in tistega na napajalniku priklopiti na regulator vrtljajev.

Seveda.

Kako tih mora biti v db-jih ventilator da je neslišen oz. če kdo mogoče ve kako glasni so ti ventilatorji kar so že na komponentah v db-jih.

Zame je pod 20 db tišina. Lahko se tudi privadiš in spiš zraven računala s 100 decibeli :D

Golnar ::

primerjava kako je kaj glasno

http://www.4servnow.com/webapp/GetPage?...

wooted ::

16db je že neslišno

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Temperatura grafične kartice

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
384670 (3539) Sale_One0
»

Kako ohladiti x1950xt?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije