Forum » Strojna oprema » Ne zazna dveh ramov
Ne zazna dveh ramov
CWIZO ::
Prijatelj je kupil nov modul rama (1gb). Mislim da ima ddr2. Ima pa tudi 512mb modul.
No in je vtaknil nov modul zraven k že obstoječemu in mu je računalnik še kar sporočal da ima 512mb rama. Potem je dal pa tastarega ven in novega notri mi je pa zaznalo da ima 1gb. Noče pa mu zaznat obeh hkrati.
Je treba v BIOSU kaj nastavit mogoče?
No in je vtaknil nov modul zraven k že obstoječemu in mu je računalnik še kar sporočal da ima 512mb rama. Potem je dal pa tastarega ven in novega notri mi je pa zaznalo da ima 1gb. Noče pa mu zaznat obeh hkrati.
Je treba v BIOSU kaj nastavit mogoče?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
iNDigo_Child ::
Js sm lih tko naredu, mi je samo zaznalo... čudno prečudno... probi namest že obstoječega rama dat nov ram, pa poglej če se ti zalaufa...če se ti ne, pol je z ramom neki narobe. Če se ti zažene in piše 1GB, probi zdaj tastarga dat zraven... druge rešitve ne vidim. Probi tud updateat Bios, mogoč bo kaj pomagalo.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iNDigo_Child ()
CWIZO ::
sej sem napisal da je to probal in dela bp. tako da z ramom je zgleda vse ql..
hancic.info
iNDigo_Child ::
Ups...pol ne vem...no, probi Bios updateat, pa če še zmer ne dela, pa se tuki zglas :D
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iNDigo_Child ()
markxxx ::
Tud js sem mel isto tezavo je pa fora v tem kere firme sta rama in ce gresta na os. plosco ki jo ma skupaj!!!
Poglej v knjizico ki si jo dobil zraven plate tam ti pise vse kombinacije ramov(FIRM)ki jih tvoja plata podpira in se to da je najboljse met vse rame istega proizvajalca!!!
Poglej v knjizico ki si jo dobil zraven plate tam ti pise vse kombinacije ramov(FIRM)ki jih tvoja plata podpira in se to da je najboljse met vse rame istega proizvajalca!!!
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
markxxx ::
Aja pa ni nic z BIOSOM narobe!!!!
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RačunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3114 (2303) | aleksander4 |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20384 (10469) | bobi1992 |
» | ram-iOddelek: Pomoč in nasveti | 630 (498) | iks0 |
» | Zazna 1024MB rama, uporablja samo 768MB?Oddelek: Strojna oprema | 2126 (1288) | mlakar |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2383 (1633) | R33D3M33R |