Forum » Igre » Problem pri patchanju iger
Problem pri patchanju iger
tilen_1 ::
Zmeraj, ko poskušam instalirati novi patch za posamezno igro, se mi pojavi okno da ne najde igre ali pa da naj jo re instaliram. Poskušal sem že dati patch v mapo kjer je je igra pa ni nič drugače. Najbolj bi si želel patchati company of heroes za igranje preko interneta - pa nimam ustreznega patcha. Prosim pomagajte!
Tr0n ::
Zakaj pa rabis patch za CoH za igranje preko interneta? Pozenes spil, izberes multiplayer in to je to.
Rabiš patch za igranje preko interneta saj sem že probal iti kar na multiplayer pa mi ni delal ampak mi je začelo downloadati patch. Zanima pa me samo kako ga instalirati - imam ga že
Rotaidal ::
Ponavadi ti patch sam najde igro in ga samo potem tja posnameš. Pa maš ti original igro?
Ker za Coh jaz nisem rabil dobenega patcha za online igranje.
Ker za Coh jaz nisem rabil dobenega patcha za online igranje.
Ja jaz imam original verzijo, k sm jo dobu zraven MSI grafične kartice - ampak ne morem igrati online brez patcha.
Premišljeval pa sem da imam pa jaz mogoče DX10 verzijo ker imam tudi 8800 gts in visto ki to podpira. Drugače pa mi patch NE NAJDE igre
Premišljeval pa sem da imam pa jaz mogoče DX10 verzijo ker imam tudi 8800 gts in visto ki to podpira. Drugače pa mi patch NE NAJDE igre
bluefish ::
originalno je COH DX9 igra (ne glede na grafično kartico). Šele ob namestitvi 1.7 patcha dobiš DX10 podporo v igri, najnovejši pa je 1.71.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka company of heroesOddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1278) | z1ggy |
» | XP vs Vista by M-XXXXOddelek: Operacijski sistemi | 4494 (2610) | Pesimist |
» | Že izdani demoti ali cele igre na DX10?Oddelek: Igre | 1595 (1352) | M-XXXX |
» | Katere igre preko neta?Oddelek: Igre | 4104 (3340) | Chronoboy |
⊘ | counter-strike!Oddelek: Igre | 1040 (866) | DejaVu |