» »

Nokia N73

Nokia N73

tx-z ::

Torj, odlocam se za nakup mobitela pa sm nekak na tega( N73) naleteu v trgovini in mi je biu kr usec. A ma kdo mogoče tega-pa da pove kko se kej obnese? Kr na kšnih forumih drgje ga eni kritizirajo, eni hvaljo tko da od tistga se ne da kej preveč zvedt.

Zanima me pa še to...Nokia N73 nej bi mela SAR 1.13(oz. en drug model 0.92-mogoče kdo ve kko vem a je verzija RM132/133?) ( klik))...Pa sj niti ne vem kok ma to res vpliva, sam se mi zdi velka številka...Vsaj una 1.13, kr recimo moj mobitel zdjšn ma okol 0.6, še prejšn je meu pa 0.16(0.32)(SE z600)....Pa se mi zdi res velka vrednost:\ :))

A java programi pa igre delajo na tem mobitelu?

Pa tlele je v primerjavi s k790i velik počasnejši pa slabši....Kdo kej več ve glede tega? Kr tale k790i dela kr mau konkurence, pa razmišlam a bi raj k790i al n73.....
tx-z
  • spremenilo: tx-z ()

Marc` ::

Napiši na google "N73 review", kjer so dobri in temeljiti opisi in če dobro prebereš bi moral dobiti večino odgovorov. 0:)

MarkoMan ::

Matr ta iskalnik na slo-techu sploh ne dela?....al ga pa jaz lomim..vem da podobna tema je ze bla..

Js sm bil v isti dilemi. Odlocil sem se za k790, tko da ti n73 nemorem komentirat.

Lahk pa recem: ce ti je pomembnejši fotoaparat in hiter uporabniški vmesnik, pol vzem k790/k800.....
Ce bi raje več funkcij, oz. moznost nalaganja svasta in boga,...vrjetno se kaj....pol vzemi nokio

Pa men osebno je lepsa nokia, sam je takrat se niso mel. To je pa ze stvar osebnega okusa..


EDIT: pa kokr js vem je sar al uno sevanje merjeno pri polni zmoglivosti antene, tko da to je blo tko tko
vsak zacetek in zacetnik je tezek

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MarkoMan ()

tx-z ::

No dans sm si šu dobr pogledat tole nokio n73 pa SE k790i, pa mi edina stvar k ni bla ušeč blo to da so dokaj mejhne tipke...Sicr se da tipkat sam mau težje, pa če ma kdo to nokio a lahko pove a se na to navadš al so res mejhne? Kr recimo frend ni mogu pisat kr k je prtisnu tipko je 3 skp prtisnu :D ...jst sm pa sicr lah normalno asm mau težji....Medtem k k790i ma mau bl izbočene tipke pa se da velik lažje; sam se mi pa zdi od SE velik bl "plastičn" pa neki preveč fancy:\
tx-z

pajanko ::

Jo uporabljam od novega leta dalje. Kupljeno pri mobitelu.

To je že več kot telefon. Na začetku je bila hitrost odpiranja aplikacij bolj boga, vendar se je z updatom to rešlo. Vsaka nova verzija se mi zdi, da dela hitreje. Slike so čist ok, za telefone so kristalno čiste, na računalniku pa se še vedno zadovoljive. En kup funkcij, programov (kalkulator, pretvornik vseh enot, podpora avi pa mp4, še in še). Pisanje SMS-ov z računalnika in potem pošle preko telofona.

Menije si nastaviš posvoje, lahko vse premikaš, spreminjaš pogled ipd. Tipkovnica pa je tako, se je moreš navadit, ko se pa je, pa gre. Tud pisanje in dodajanje slik na bloge preko telefona se da. Preverjeno na lastni koži. Možnost RSS, e-maila, interneta. Mogoče so slušalke malo tihe (na največji glasnosti, čuješ kaj se dogaja od zunaj-če je malo glasneje), je pa za muziko odlična; iskanje pesmi, playliste,...In prevajalnik pesmi v je mogoče v novi verziji symbiana upravljati z enim gumbom.

Software (program na računalniku) je zadovoljiv, grafična podoba ni nekako najača ampak opravi svoje delo. Update redni.

Fizične lasnosti: dokaj velika in težka. Ampak imaš občutek, da je nekaj trdnega v rokah.

..aja, ima odličen koledar, vpišeš vse možne stvari na vse možne načine.

Malo sem se razpisal :D

tx-z ::

UU hvala, to sm rabu;) Kr me je ustavlal to da nism šu po vseh trgovinah iskat kje majo ta mobitel na zalogi(je una klicala sam se nben ji ni javlu po enih centrih)....sam ta tipkonvca...Tko da če se da navadt pol je to to;) Bom še mau pogledu če je še kšn k bi mi biu bolši, pol pa u nakup;)
tx-z

pajanko ::

Sem naredil test zdajle, neko besedilo sem napisal v telefon. Pa je šlo skoraj brez napak. Edino gumb za brisanje je malo nizko razporejen (v odvisnosti kako pišeš). Če pišeš z desno roko in palcem, moraš palec kar stisnit, da ga dosežeš-ampak spet ne tako fejst.

Pa še nekaj, tudi namizje si lahko prilagodiš. V osnovi vse (bližnice spodaj levo in desno ter tiste na vrhu in tudi uro analogna/digitalna).

Če denarno stanje ni problem bi premislil o N95. Ker edino kaj pogrešam je WLAN. Ga imam na voljo v šoli pa doma....

tx-z ::

Jah N95 je pa že predraga. Sicr pa zdej nimajo N73 na zalogi pa tut k790i ne, pa še neki časa ne bojo mel..Mogoče pa še počakam na kšno pocenitev al pa nov mobitel;)
tx-z

tx-z ::

Čeprav vseen razmišlam o N95. Sm si jo mau pogledu pr bratrancu;mi je pa čudn to da nima nobene posebne zaščite za zaslon. Mislm nima neke posebne trde plastike kot recimo moja nokia 6020:\ a ma kdo kšne iskušnje s takimi mobiteli, kr jst mam večinoma to v hlačah ....Je pa na tak način zaslon kt pr dlančniku.....
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

meacho ::

Pri N73 me moti, da nima wifija. Zato sem vzel E65.

jperc21 ::

Mam K800i in sem zelo zadovoljen. Dela super slike in tudi sms gre hitro pisati.

Če te zanima:

Breskvar-Trade

ga lahko nabaviš tukaj.

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!

tx-z ::

Mogoče kdo ve če bojo(kdaj?) pr simobilu mel spet kakšne akcije, pa pocenitve mobitelov? Tko kt je blo recimo za 6 mescev zastonj naročnina pa mau so se pocenil zdej poleti..
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

jperc21 ::

Maš pa tudi Nokio N73 tam.

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefon z najboljšim fotoaparatom

Oddelek: Mobilne tehnologije
185020 (4520) lukaz
»

Gmail na mobitelu

Oddelek: Mobilne tehnologije
404246 (3235) Alec999
»

Dilema ob nakupu novega aparata..

Oddelek: Mobilne tehnologije
91391 (1102) Keyser Soze
»

Nakup telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
301578 (1023) Aliter
»

Kupiti Sony Ericsson k800i ali npr. Nokia n80, al kak drug?

Oddelek: Mobilne tehnologije
412506 (1900) aco111

Več podobnih tem