Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z zvokom
Problemi z zvokom
ezzy ::
Zdravo!
Imam sledeč problem:
Prvo mi ni prepoznalo zvočnikov,pol pa sem inštaliral driverje iz CD-ja od matične.Zaj pa mi zvočnike prepozna ampak zvoka pa ni .Volume je na 100% pa mute tudi ni označen.
Bi mi lahko kdo pomagal?
Hvala!
LP
Imam sledeč problem:
Prvo mi ni prepoznalo zvočnikov,pol pa sem inštaliral driverje iz CD-ja od matične.Zaj pa mi zvočnike prepozna ampak zvoka pa ni .Volume je na 100% pa mute tudi ni označen.
Bi mi lahko kdo pomagal?
Hvala!
LP
talar ::
A si ze reso problem jas nevem kaki bi ti pomago mogoce moji frendi vejo samo bojo tut uni rekli da bi ti pomagali samo nevejo kako
Jas bi ti pomago samo nevem kako ko sem napisu tolem se mislu da bi ti pomago samo da ves ce bi jas vedo kako
Jas bi ti pomago samo nevem kako ko sem napisu tolem se mislu da bi ti pomago samo da ves ce bi jas vedo kako
Zgodovina sprememb…
- spremenil: talar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | APJ naloga: random števila, sortiranje..Oddelek: Šola | 1833 (1539) | imagodei |
» | iz autocad v 3d programOddelek: Programska oprema | 1825 (1586) | Avby |
» | Najtišji CPU Cooler za AthlonXP 3000+Oddelek: Kaj kupiti | 1521 (1111) | ]Trix[ |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2804 (1988) | oton |
» | AOE 2 NADALJEVANJE CRACKOddelek: Programska oprema | 1595 (1508) | Klemenn |