» »

Kako dat rebra gor?

Kako dat rebra gor?

jRk0 ::

Nabavo sem hladilna rebra za rame na graficni (riva tnt 2 32mb) in zdaj ne vem kako bi jih gor dal. Termalnega traka se pa pr nas ne da dobit nikjer. Mate kake predloge? Lahko pa mi nekdo pošlje po pošti termalni trak če ga ma. Napište prosim če vam je, da vam dam naslov.

kayot ::

Dj jih probj prlimat, sam to ni glih idealn. Probj pa boš vidu al se odnese.

BigFoot ::

v bistvu bi blo se najbolje da das med rebra in RAMe termalno pasto, v kote RAMa (dost je samo v dva kota) das pa lepilo. a ja, pa nej bo neprevodno.

alien-w ::

ne se matrat z lepilom, ker potem ne bos vec dol spravil. Jest mam tko narjen, da imam med ramom in rebri pasto, ki ze sama po sebi dovolj gor drzi zadevo, potem pa imam se 2 navadni gumici okrog rebr, tako da 100% držijo rebra gor. Lahko pa tudi s sekundnim lepilom na robovih ali v centru, samo z njim nimam dobrih izkusenj.

frudi ::

če si prepričan, da ne boš nikdar več čutil potrebe, da bi hladilna rebra vzel nazaj dol z ramov, potem kr korajžno namaži termalno pasto, na enem al dveh koncih pa kapljico sekundnega lepila, vse skup drži skupaj par sekund in stvar bo držala.
se pa zavedaj, da je odstranjevanje tako pritrjenih hladilnih reber lahko težko (odvisno od kvalitete in količine lepila), poleg tega pa na ramih ostane plast strjenega lepila, ki je še bistveno bolj nadležna za odstranit kot sama rebra.
tak da, če boš hladilna rebra pritrdil 'za stalno' potem kr uporabi sekundno lepilo, drugače pa se mi zdi alien-w-jeva rešitev zlo učinkovita.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

BigFoot ::

yeah, bi se kr strinju. Alienova rešitev je prow cool.

TESKAn ::

Eh, za odstranit prilepljena rebra je dost, da rebra primeš z enmi orenk klešči pa lih mal stisneš in POK! so rebra dol.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Pretorijanec ::

Jst bi prlimu z sekundnim lepilom. Sam bi ga dau zlo mal pa pazu bi, da se ne mesa z termalno pasto! Ker ce das mal sekundega lepila na samo, se da zlo lepo dol odlimat ker se tko strdi, da pol sam dol potegnes. :D

jRk0 ::

Bom jutri probal z Alien-w-jevim nasvetom ,ker bom rebra verjetno še kaj dol jemal. Vam sporočim kako se bo obneslo in če se bo dalo kaj več navit.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S čim pritrditi hladilnik na grafične rame??

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
241498 (1328) TribesMan
»

Abit nf7-s -Gretje south bridge

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
221409 (1077) Grimlord
»

kako hladiti R9700

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231396 (1181) MrX
»

Hladilna telesa

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
201629 (1190) tiborrr
»

S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
505746 (4873) sharp

Več podobnih tem