Forum » Pomoč in nasveti » HD ruži in ga noče zaznati
HD ruži in ga noče zaznati
kocba ::
Hei!
Imel sem primarni disk, ki mi je kar nenkrat nehal delovati. Ko sem zagnal racunlanik mi je zacel ruzit v stilu (tktkttktktktkt....).
Nato sem ga priklopil kot sekudarnega vednar mi racunlanik ga ni zagnal, HD se je naprej ruzil.
Ker bi rad dobil podatke nazaj, me zanima ce je se kaksna moznost, da so se ohranili in da bi jih lahko se jaz kdaj videl.
lp
Imel sem primarni disk, ki mi je kar nenkrat nehal delovati. Ko sem zagnal racunlanik mi je zacel ruzit v stilu (tktkttktktktkt....).
Nato sem ga priklopil kot sekudarnega vednar mi racunlanik ga ni zagnal, HD se je naprej ruzil.
Ker bi rad dobil podatke nazaj, me zanima ce je se kaksna moznost, da so se ohranili in da bi jih lahko se jaz kdaj videl.
lp
Dr_M ::
men se je podobno zgodil z enim starim maxtorjem.
probal sm vse nasvete, ki sm jih dobil, ampak disk ni vec ozivel. tko da, drugic deli backupe.
mogoce se lahko obrnes na ksno podjetje za resevanje podatkov, pa ti mogoce za ksnih 1000€ resijo podatke.
probal sm vse nasvete, ki sm jih dobil, ampak disk ni vec ozivel. tko da, drugic deli backupe.
mogoce se lahko obrnes na ksno podjetje za resevanje podatkov, pa ti mogoce za ksnih 1000€ resijo podatke.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugaša.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1289) | masterx120 |
» | Trdi disk je prdnu?Oddelek: Strojna oprema | 4275 (2859) | brainhood |
» | Računlanik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1191 (978) | mjanez |
» | Problem z OSOddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1235) | Dri3r |
» | Problem z MaxtorjemOddelek: Strojna oprema | 813 (693) | sash |