Forum » Pomoč in nasveti » računalnik šteka
računalnik šteka
jago08 ::
Lep pozdrav!
Nujno bi rabu vaše mnenje ali pomoč pri mojem problemu...
Moj PC je takšen oz. konfiguracija...:
Pentium IV 1.7 gHz
1024Mb RAM
ATI Radeon 9600GT
120Gb HD
Problem je v tem, da prej ko sm mel 9200 pa 512 ram not pa staro matično je blo vse ql, pri cod2 sm mel do 90 fps (dx7, normalne nastavitve....) pol pa sm hotu dat not še 256 pa mi je neki sfukal. Pa sm menjo matično, dal 2x 512 rama not, pa je laufalo vse, sam PC je šteko ko $#%&, pa mam 25FPS zdaj pri codu... kr naenkrat. pol sm mislo če je grafa, sm dal 9600 not, pa še vseen mam tok fpsjev pa šteka ko "#"$%cel PC. Sm ga večkrat formatiru, pa še vedno ne gre... RAME SM MENJU PA GRAFO pa še je vseen neki narobe. upam da mi bo kdo kaj vedu pomagat, povedat, že v naprej se mu zahvaljujem in prosim če kdo kaj ve, mi prosim naj pomaga... ful sem že razočaran nad PCjem...
Hvala.... :)
LP
add: malce sem popravil naslov in tekst. Preberi si temo kako napisati temo v pomoč in nasveti. Naslednjič bom post s takim naslovom brisal.
Nujno bi rabu vaše mnenje ali pomoč pri mojem problemu...
Moj PC je takšen oz. konfiguracija...:
Pentium IV 1.7 gHz
1024Mb RAM
ATI Radeon 9600GT
120Gb HD
Problem je v tem, da prej ko sm mel 9200 pa 512 ram not pa staro matično je blo vse ql, pri cod2 sm mel do 90 fps (dx7, normalne nastavitve....) pol pa sm hotu dat not še 256 pa mi je neki sfukal. Pa sm menjo matično, dal 2x 512 rama not, pa je laufalo vse, sam PC je šteko ko $#%&, pa mam 25FPS zdaj pri codu... kr naenkrat. pol sm mislo če je grafa, sm dal 9600 not, pa še vseen mam tok fpsjev pa šteka ko "#"$%cel PC. Sm ga večkrat formatiru, pa še vedno ne gre... RAME SM MENJU PA GRAFO pa še je vseen neki narobe. upam da mi bo kdo kaj vedu pomagat, povedat, že v naprej se mu zahvaljujem in prosim če kdo kaj ve, mi prosim naj pomaga... ful sem že razočaran nad PCjem...
Hvala.... :)
LP
add: malce sem popravil naslov in tekst. Preberi si temo kako napisati temo v pomoč in nasveti. Naslednjič bom post s takim naslovom brisal.
- spremenil: gkovac ()
Gapi ::
prvo kot prvo se začni lepo obnašat na formu. Tista osebica z najdalšim delovnim stažom res ne paše na ta forum. Aja pa mogoče se ti pregreva ??? Pa zato šteka.
edit : nekdo že poravu
edit : nekdo že poravu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
PINki ::
clovek kako si to napisal...jaz nic ne razumem...napis lepo kaj te matra ker je zlo tezko za razumet (vsaj meni)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
bluefish ::
kot že povedano, prezrači računalnik, poglej ali so hladilniki oz. ventilatorji prašni. Poglej tudi, ali si ob menjavi matične pravilno pritrdil hladilnik na procesor in pravilno namazal prevodno pasto.
Tnx vsem za reply-e. Ups, pozabo sem namazat s pasto :P. sam Nwm če je lih v tem težava. No nebom nič govoru, vi se spoznate na to ne jaz.. tko da hvala za to, bom probu neki narest, čeprav mam 24*7 eno stran kompa vedno odpretega (ena stranica je dol) nwm no... razen paste je pomoje vse ql narejeno... mogoče bom ga kam na servis pelu nwm no, če me je že tok premantru ta stari komp :P. Pa res nwm kaj mu je, kaj bi blo narobe... Bom probu ga prezračit še, pa spucat mal.. Hvala fantje, čao!
AJA pa tam tista vrstica (orodna al kaj je nwm no) tam kjer je start, pa vse ikone doli, to se sploh dostikrat ne odziva... morm čakat neki cajta da se zbudi pa da lohk kliknem start ali pa neki... sploh se ne odzivA... Ayd
AJA pa tam tista vrstica (orodna al kaj je nwm no) tam kjer je start, pa vse ikone doli, to se sploh dostikrat ne odziva... morm čakat neki cajta da se zbudi pa da lohk kliknem start ali pa neki... sploh se ne odzivA... Ayd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jago08 ()
Hvala, že letim po pasto :P. sam mi je čudn da se to more mazat, msilim še v 5 letih ko mam komp, ga nisem namazu s to pasto pa je laufu čist normalno :P. no sej vi že vsete, bom ga namazo... Mi lohk kdo sam še pove kako pogosto morem to mazat??
Hvala --- you're the best :P
LP
Hvala --- you're the best :P
LP
5er--> ::
1x je dovolj. (dokler ne daš s5 hladilnika dol)
V 5 letih odkar imaš comp verjetno nisi dajal hladilnika dol, ne? Ali pač...
V 5 letih odkar imaš comp verjetno nisi dajal hladilnika dol, ne? Ali pač...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4379 (3994) | smacker |
» | Hlajenje na matični ploščiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3042 (2630) | klinker |
» | Malo mi je šla pasta po kontaktih...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1059 (887) | galu |
» | Odstranjevanje termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5666 (4775) | Pyr0Beast |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5513 (4229) | Timmah |