Forum » Pomoč in nasveti » Totalno poln enih virusov???
Totalno poln enih virusov???
micho123 ::
No da vam razlozim situacijo- na racunalniku so vse ikone enake internet explorerju, nic se ne da zagnat le kaj se da lahko gres preko explorerja na internet!
V nadzorno plosco pride vendar dodaj odstrani programe ne gre odpret, pravtako obnovitev sistema ne zazene niti MSCONFIG.EXE!
Probal sem spyware doctor sem nalozil vendar ga ne gre odpret!
Torej preden FORMATIRAM bi vprasal IMA KDO KAKO IDEJO kako bi se dalo resit ta problem brez formatiranja in ponovnega nalaganja windowsov!!!???
Za odgovore se ze vnaprej zahvaljujem!
V nadzorno plosco pride vendar dodaj odstrani programe ne gre odpret, pravtako obnovitev sistema ne zazene niti MSCONFIG.EXE!
Probal sem spyware doctor sem nalozil vendar ga ne gre odpret!
Torej preden FORMATIRAM bi vprasal IMA KDO KAKO IDEJO kako bi se dalo resit ta problem brez formatiranja in ponovnega nalaganja windowsov!!!???
Za odgovore se ze vnaprej zahvaljujem!
amigo_no1 ::
Bolj natančno:
Priklopiš disk na čist pc poleg obstoječega diska
Zasirješ nič.
Lahko pa bootaš z bartPE/live linux (Trinity Rescue Kit, knoppix... (nekaj z ntfs RW podporo in AV) ) in počistiš brez prestavljanja diska.
Priklopiš disk na čist pc poleg obstoječega diska
Zasirješ nič.
Lahko pa bootaš z bartPE/live linux (Trinity Rescue Kit, knoppix... (nekaj z ntfs RW podporo in AV) ) in počistiš brez prestavljanja diska.
butec ::
zakaj nebi format c:
elegantno in hitro
drugače pa Hirens BootCD v8 9 najdeš vse za tvoje težave
elegantno in hitro
drugače pa Hirens BootCD v8 9 najdeš vse za tvoje težave
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1262) | jedateruk |
» | Explorer dela, ostali brskalniki neOddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1605) | Duhec |
» | Cuden virus na racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1301) | Pyr0Beast |
» | 3D Mark zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1186) | BaRtMaN |
» | Windows XP - problem??Oddelek: Operacijski sistemi | 2029 (1610) | tiktak |