Forum » Pomoč in nasveti » Nerazumljivo resetiranje računalnika, ko ta ni neposredno v uporabi
Nerazumljivo resetiranje računalnika, ko ta ni neposredno v uporabi
smejko18 ::
Pozdravljeni.
Pred dobrima 2 mesecema sem nakupil nov računalnik (intel dual core 1,86hz, 2gb rama, grafa 8500gt 256mb ) uporabljam pa Windows XP
No začel se je pojavlati problema resetiranja računalnika, težava je, da se nikoli ne resetira ko ga kdo neposredno uporablja, ampak vedno samo, ko ga pustim prižganga čez noč, oziroma čez dan in ga pač ne uporabljam.
Pogledat sem šel kasneje v event wiever in sem naredil naslednji screen shot
vendar ko kliknem na link za pomoč, mi ne najde nobene rešitve problema, upam da mi boste lahko vi pomagali.
Lp
Pred dobrima 2 mesecema sem nakupil nov računalnik (intel dual core 1,86hz, 2gb rama, grafa 8500gt 256mb ) uporabljam pa Windows XP
No začel se je pojavlati problema resetiranja računalnika, težava je, da se nikoli ne resetira ko ga kdo neposredno uporablja, ampak vedno samo, ko ga pustim prižganga čez noč, oziroma čez dan in ga pač ne uporabljam.
Pogledat sem šel kasneje v event wiever in sem naredil naslednji screen shot
vendar ko kliknem na link za pomoč, mi ne najde nobene rešitve problema, upam da mi boste lahko vi pomagali.
Lp
- spremenil: smejko18 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14399 (7709) | r3tro |
» | izklop racunalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1386) | Snegec |
» | ati2mtag.sys The bugcheck was: 0x100000eaOddelek: Strojna oprema | 1369 (1314) | SasoS |
» | Ali bo disk crknil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2029 (1574) | BlackHole |
» | Kaj pomeni ta napaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (803) | nokia6310 |