» »

Prosim še meni svetujte pri nakupu prenosnika

Prosim še meni svetujte pri nakupu prenosnika

Tim Burton ::

Lep pozdrav,

vem, da je tovrstnih tem že malo morje, ampak vseeno bi vas prosil za pomoč pri izbiri prenosnega računalnika. Pot do denarja je bila dolga in trnjeva zato si ne morem privoščiti zgrešenega nakupa, ker druge možnosti ni (oz. je prekleto dolgo ne bi bilo).

Prenosnik bi uporabljal kot nadomestilo za namizni računalnik (imam težave s prostorom, poleg tega mi prav pride prenosljivost). Predvsem mi veliko pomeni dobro ohišje. Uporabljal bi zadevo za brskanje po netu, programiranje, študij, filme in glasbo, grafično oblikovanje, mogoče kdaj kako igro (dlje od kake strateške ne posegam, pa še to mogoče 1x na 14 dni za pol ure). Za nakup bi namenil nekje 1500 evrov.

Zdej po kakih 2 mesecih tuhtanja sem se sam odločil za HP nx9420. Skrbi me ker je dobavljiv samo pri enem ponudniku (pa še pri tem piše "ni dobavljivo" oz. na spletni strani Ceneje je označen s "prihaja"). Kako imate vi mnenje o tem modelu, mogoče (že) kje kak uporabnik? Mogoče poznate še kako trgovino kjer bi se dalo omenjeni model kupiti? Zanima pa me še, če se da HP-jevo podaljšanje garancije (iz 1 na 3 leta), dokupiti kasneje, se pravi ne takoj ob nakupu PC-ja?

Hvala!

EDIT: Pravkar sem našel ugodnejšo rešitev, ki že vključuje 3 letno garancijo klik.

Kaj svetujete?

Tim Burton ::

Nobenega predloga, komentarja?

Ali ima kdo že kakšne izkušnje s to spletno trgovino Partners? Zanima me kako je s servisom, če lahko to tut kje v Ljubljani dam na servis če bo potrebno?:\

Melanholija ::

Tim Burton ::

Ups. Očitn sm kr 2 temi na enkrat odpru:8) . Pol pa tole kr zaklente, bom na uni drugi nadaljeval:D .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina ESVET

Oddelek: Pomoč in nasveti
7986 (986) migaj
»

Prosim še meni svetujte pri izbiri prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
332736 (1904) Tim Burton
»

kateri prenosnik od teh dveh

Oddelek: Kaj kupiti
51090 (1032) tomaz-
»

Partners d.o.o.

Oddelek: Kaj kupiti
51379 (1132) parasit

Več podobnih tem