Forum » Pomoč in nasveti » 2 Problema
2 Problema
Denisj ::
1. Problem: - Miško imam priključeno na PS. Miška mi dela samo ko inštaliram windowse drugače pa ne.
2. Problem: Ko prižgem računalnik mi računalnik kr počaka tam ko piše (Windows Xp..) in ko grejo tiste črtice odspod. Včasih počaka včasih pa tud gre naprej ampak počas.
NE VEM KA BI LAHKO BILO NAROBE PRI OBEH PRIMIRIH PROBU SM ŽE VSE MOGOČE!
Vse ideje dobrodošle
2. Problem: Ko prižgem računalnik mi računalnik kr počaka tam ko piše (Windows Xp..) in ko grejo tiste črtice odspod. Včasih počaka včasih pa tud gre naprej ampak počas.
NE VEM KA BI LAHKO BILO NAROBE PRI OBEH PRIMIRIH PROBU SM ŽE VSE MOGOČE!
Vse ideje dobrodošle
Zej mi že dela včasih tudi miška v sistemu, sam še zmeraj ne vem ka bi lahk blo narobe da kr počaka ko se nalaga včasih ga morm ful velikrat pol resetirat.
Zej bom pa res popizdu zej m še miška na ps/2 več ne dela. Včasih dela včasih pa ne.
Dj prosim pomagite.
Dj prosim pomagite.
5er--> ::
Kontaki niso slabi ker nobena druga miška, ki jo prklučim na PS/2 ne dela razen pod save mode.
Na usb- ji bi sigurno delala, ker imam sedaj eno staro miško priklučeno na tak bol podolgovat prkluček pa dela. SAm nevem zakaj mi na PS/2 ne dela vedno.
Za windowse pa ni nikol to delal pa sm vedno z istega cd-ja inštaliru. Pa to zj prvič dela.
Za windowse pa ni nikol to delal pa sm vedno z istega cd-ja inštaliru. Pa to zj prvič dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB miš "zmrzuje"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1694) | xyxyxyxy |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2150 (1831) | Duhec |
» | zakaj miska ne deluje??Oddelek: Strojna oprema | 7745 (7031) | ecstasy |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2197 (1793) | Swiwer |
» | PS/2 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (865) | Duhec |