Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se mi ugasne
računalnik se mi ugasne
jureking ::
Ko prižgem računalnik, ta gre normalno v windows in dela cca. 20 min.. nato zašteka tako da ga moram resertirat. ko ga resertiram mi ta sploh noče v windows, pač pa zašteka tako da ga morem popolnoma ugasniti. šele čez nekaj časa ko ga vklopim lahko grem ponovno v windows in znova se ta postopek ponovi. temperatura na rač je cca. 44 stopinj.
Prosim za pomoč!!
Prosim za pomoč!!
TEDY ::
Poglej disk, ker sem imel podoben primel pred tedni.
Računalnik se je prižgal, delal toliko časa, dokler ni bilo treba brati/pisati z diska.
Ko je bralo/pisalo z diska, je računalnik začel delati zelo počasi, dokler ni zaštekal ali se pojavil BSoD..
Po restartu BIOS ponavadi ni našel diska...
Računalnik se je prižgal, delal toliko časa, dokler ni bilo treba brati/pisati z diska.
Ko je bralo/pisalo z diska, je računalnik začel delati zelo počasi, dokler ni zaštekal ali se pojavil BSoD..
Po restartu BIOS ponavadi ni našel diska...
dëych ::
Čim več hardware ven pober iz mašine oziroma jo štartaj s čim manj hardware, v biosu disable vse onboard zadeve in potem vsak hardware posebej dodajaj nazaj in bos ziher najdu krivca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3872 (3024) | Wakiii |
» | Izločanje poškodovanega dela diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1537) | dash_wallace |
» | Prenosnik popolnoma zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (681) | Pyr0Beast |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3655 (3081) | DT232 |
» | Dr.Watson Debugger?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1326) | Wolfman |