Forum » Izdelava spletišč » [E-pošta: napaka]
[E-pošta: napaka]
BIG_Yack ::
Pozdrav!
Pred kratkim sem na Microsoft IIS namestil SquirrelMail in ga uspešno tudi konfiguriral. Edina stvar, ki ne deluje je pošiljanje e-pošte, medtem, ko se s sprejemanjem čisto vse OK.
Ko želim poslati sporočilo iz SquirrelMail-a, se pojavi največja prepreka:
Requested action not taken: mailbox name not allowed
553 sorry, relaying denied from your location (IP) (5.7.1)
Kako to rešiti?
Pred kratkim sem na Microsoft IIS namestil SquirrelMail in ga uspešno tudi konfiguriral. Edina stvar, ki ne deluje je pošiljanje e-pošte, medtem, ko se s sprejemanjem čisto vse OK.
Ko želim poslati sporočilo iz SquirrelMail-a, se pojavi največja prepreka:
Requested action not taken: mailbox name not allowed
553 sorry, relaying denied from your location (IP) (5.7.1)
Kako to rešiti?
'FireSTORM' ::
Težava je z relaying. Ne z squirell mail ampak z strežnikom. Ki ne dovoljuje relayanja iz lokalne IP addresse.
Jaz mam pravtako squirell mail in logih vidim da ko pošiljam z tem se uporablja lokalni ip, torej 127.0.0.1
Ta IP moraš dodat med dovoljene v strežnik. Če pa nisi lastnik strežnika oz. ne moreš tega storit pa kontaktiraj ownerja ;)
Jaz mam pravtako squirell mail in logih vidim da ko pošiljam z tem se uporablja lokalni ip, torej 127.0.0.1
Ta IP moraš dodat med dovoljene v strežnik. Če pa nisi lastnik strežnika oz. ne moreš tega storit pa kontaktiraj ownerja ;)
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Notes preko Exchange strežnika na Linuxu?Oddelek: Programska oprema | 1007 (688) | poweroff |
» | Poštni strežnik za šoloOddelek: Programska oprema | 1603 (1159) | jype |
» | Kako odpreti port v iptables?Oddelek: Omrežja in internet | 1126 (996) | kitarist |
» | all in one mail serverOddelek: Omrežja in internet | 2640 (2230) | r5r |
» | Web poštaOddelek: Izdelava spletišč | 946 (819) | dr_gee |