Forum » Igre » Splinter Cell: Double Agent - problem z nastavitvami
Splinter Cell: Double Agent - problem z nastavitvami
Jst ::
Pozdrav!
Imam Pc verzijo omenjene igre. Karkoli spremenim v nastavitvah, se mi ne shrani. Apply/Save, nato spet Save. Vedno iz izbrana obpija "Next-Gen". Ni važno, če označim "Standard" ali pa izberem nastavitve pod "Custom", v igri ni razlike in takoj naslednjič, ko grem pogledati nastavitve, je spet obkljukana opcija "Next-Gen".
79GS je pa sposobna 25-50 fpsjev pri next-gen nastavitvi, kar je zame totalno nespremenljivo.
Ali je imel kdo podobne težave? Ali ve kdo rešitev?
Po iskanju sem naletel na tweaktown forum, kjer pravijo, da tudi če spreminjaš *.ini datoteke, nima učinka.
Patch je up-to-date. Sem čisto brez idej.
Imam Pc verzijo omenjene igre. Karkoli spremenim v nastavitvah, se mi ne shrani. Apply/Save, nato spet Save. Vedno iz izbrana obpija "Next-Gen". Ni važno, če označim "Standard" ali pa izberem nastavitve pod "Custom", v igri ni razlike in takoj naslednjič, ko grem pogledati nastavitve, je spet obkljukana opcija "Next-Gen".
79GS je pa sposobna 25-50 fpsjev pri next-gen nastavitvi, kar je zame totalno nespremenljivo.
Ali je imel kdo podobne težave? Ali ve kdo rešitev?
Po iskanju sem naletel na tweaktown forum, kjer pravijo, da tudi če spreminjaš *.ini datoteke, nima učinka.
Patch je up-to-date. Sem čisto brez idej.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vem, da špil bazira na UT pogonu in sem "intimno" seznanjen z *.ini UT pogona, a vseeno ne vem, kako bi lahko izklopil HDR (mogoče ga ravno HDR tako grdo omejuje). Pa po informacijah iz nekega foruma, spreminjanje ini datotek nima nobenega učinka. Pač, igra se odloči, da si bo izbrala Next-Gen display settings, in pika.
---
By the way: Sovražim igre, ki se nalagajo celo večnost. Še ko hočeš ven iz igre, moraš nekaj za brezveze čakati. Za zgled je lahko Test Drive Unlimited, ki se naloži v trenutku. Od klika na ikono, pa do vožnje 200km/h v igri traja manj kot pol minute.
Pri SC: Double Agent, pa.... mah, bolje, da se ne jezim.
---
By the way: Sovražim igre, ki se nalagajo celo večnost. Še ko hočeš ven iz igre, moraš nekaj za brezveze čakati. Za zgled je lahko Test Drive Unlimited, ki se naloži v trenutku. Od klika na ikono, pa do vožnje 200km/h v igri traja manj kot pol minute.
Pri SC: Double Agent, pa.... mah, bolje, da se ne jezim.
Aja, pa za lastnike GTX osme generacije nvidie ali pa 2900 ATIjev, ki teh problemov nimajo, lahko napišem ini nastavitve za extra super ultra grafike. Če koga zanima seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Tomb Raider Anniversary (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10280 (2216) | yayo |
| » | Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 127990 (102819) | Klemzz |
| » | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 9583 (4354) | RuskiSnajper |
| » | 8800GTS že za vsmeti ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4116 (4116) | DJ MartiNi |
| » | Tomb Raider LegendOddelek: Igre | 1900 (1224) | StratOS |