» »

Nakup dlančnika

Nakup dlančnika

aljazh ::

Razmišljam o nakupu dlančnika, ki bi ga uporabljal kot osebni organizator, za pregledovanje mailov, GPS navigacijo, občasno brskanje po spletu ter IM/VOIP, kadar sem v tujini.

Pred leti sem sicer že imel enega od osnovnih Palm-ovih modelov, a se ni ravno obnesel. Sedaj bi želel nekaj boljšega, a sem precej izven te "scene".

Opazil sem sicer, da večina dlančnikov uporablja SD kartice, sam pa bi imel takšnega na CF kartice, saj jih imam že precej za fotoaparat, hkrati pa bi lahko na dlančniku pregledoval in pošiljal po mailu posnete fotografije.

Če nekako strnem zahteve, bi potreboval: WiFi, BT, USB, CF slot, čim daljšo avtonomijo baterije, izhod za slušalke, vhod za mikrofon. OS naj bi bil Windows Mobile zaradi kompatibilnosti s programi za navigacijo.

Neke večje ponudbe dlančnikov v naših trgovinah nisem zasledil, pa še tam prevladujejo večinoma HP in kakšne no-name "čunga-lunga" znamke. Zato bi bil vesel vsakršnega priporočila in morebitnih nasvetov, kateri model je trenutno best-buy za cca. 400 evrov.

b0B3k ::

Z istim namenom kot ti sem se tudi jaz odpravil po nakupih, s prioriteto na GPS navigaciji. Po nekaj nasvetih kolegov sem si nabavil Fujitsu siemens Pocket Loox N560. Nad zadevico sem zaenkrat (imam 14 dni) navdušen. Edino kar me osebno malce moti je baterija, ki pri vključenem GPS, WLAN, BT zdrži samo cca 2 - 3 ure.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412081 (8771) AtaStrumf
»

Programi za dlancnik

Oddelek: Programska oprema
61112 (1048) JOKER
»

iPod, dlančnik ali...?

Oddelek: Kaj kupiti
101772 (1534) Stepni Volk
»

GPS navigacija

Oddelek: Kaj kupiti
427248 (5757) Fl[A]sH
»

Dlancnik

Oddelek: Kaj kupiti
111446 (1288) AntiC

Več podobnih tem