» »

HP_laserjet_5000n_prazna_stran

HP_laserjet_5000n_prazna_stran

kubanc ::

Ko hocem sprintati nek dokument preko mreze, mi vedno vrze poleg sprintanega dokumenta prazno stran.racunalniki so povezani preko switcha na printer ( upam da je tako, nism 100% ).
Ce snamem najnovejse driverje od HP-ja in so driverji za printer nastavljeni kot ˝Hp universal printer PS˝, mi obremeni spoolsv.exe od 40 do 100 %, tudi ce ga system nic ne potrebuje.
to se je zgodilo tudi takoj zatem ko sem odprl mapo tiskalniki in faksi.
nato sem zbrisal ta driver in nasnel oringinalnega od windowsov ˝HP laserjet 5000 series PS˝.
tukaj mi je vrglo najprej ko sem dal printat kaksen dokument tale error:

ERROR: undefined
OFFENDING COMMAND:
STACK:

vendar to sem izkljucil tako, da sem v nastavitvah za tisaklnik dal ˝send ctrl-d after each job:NO˝.
ter pod postcript options ˝Send postScript error handler:NO˝

vendat mi sedaj se vedno poleg strani ki jo hoces sprintati sprinta se prazen ( blank ) list.
Na internetu sem prebral da je mozno da ko se podatek prenasa preko mreze, nekako spremeni lastnosti dokumenta in se zamakne za 2 cm dol, tako da printer misli da mora sprintati se naslednji list? Ali veste kaj o tem?
Ali ima kdo kaksno resitev, ker meni jih je ze zmanjkalo in sem ze nekoliko obupal nad tem da mi bo uspelo odpraviti ta problem.

Hvala in L.P.

kubanc ::

aja se nekaj, ce printam preko LPT prikljucka direkt mi deluje normalno!!!!!!8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prehitro praznjenje kartuš

Oddelek: Pomoč in nasveti
191342 (860) joker16_7
»

Xerox phaser 3010 in Win 10

Oddelek: Strojna oprema
121546 (1302) BladE_
»