» »

www.buildportal.com

www.buildportal.com

tado6 ::

Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje!:)) Na spletu sem našel spletno stran www.buildportal.com kjer naj bi lahko brezplačno zgradil svoj portal preko CMS sistema. Zanima me če kdo to zadevo pozna in kako se obnese. Morda poznate katero drugo spletno stran za izdelavo on-line (CMS) portalov, spletnih strani? (freewebs.com,cabanova.com,google ... že poznam). Za vaše odgovore že vnaprej zahvaljujem.

Tic ::

Daš tistih 50e na leto za zanesljivo gostovanje + joomla.
persona civitas ;>

Tody ::

Tado6 če misliš narest kaj konkretnega, se boš že pomatral in naredil, tako da je prav ker boš hitro hotel kaj premaknit oblikovat, levi in desno...

Če misliš met osebno stran, uporabi te servise ki si jih naštel ali pa napiši blog

tado6 ::

Pozdravljeni!
Ja. Hvala za pomoč (sicer upam da kak odgovor še pride) ampak Joomla in take stvari pojma o njih nimam-morem mal pobrskat po forumih, drgač sem pa poskušal tudi pri Siolovem spletniku;(( se mi je siol tolk zameru d se mi bolj ne more. No v glavnem. Še eno vprašanje. Ali obstaja kak ponudnik, ki gostovanje, domeno, CMS-spletnik,spletko itd. ponuja v mesečni ceni kot npr. Siol ki je sux?!

Tody ::

Ponuja. ironično se imenuje spletnik ;) Ni od iste firme je en privatnik uzadi,... za njim pa neko ameriško podjetje v sodelovanju z njim...

www.spletnik.si

Majo demo pa sprobaj zadevo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletnik - gostovanje

Oddelek: Izdelava spletišč
302785 (1656) FX6300B
»

spletna stran

Oddelek: Izdelava spletišč