Forum » Izdelava spletišč » ZendFramework
ZendFramework
overlord_tm ::
Ga kdo uporablja?
Začetek meseca je izšel prvi production relase, pa vsaj jaz nisem zasledil ne duha ne sluha. Pomoje je bil za vsako preview verzijo večji boom.
Jaz sem se danes malo igral z njim, naredil sem preprosto MVC aplikacijo, potem sem malo uč vrgel na iskalno komponento, jutri imam namen še malo prečekirati zend_acl in zend_auth.
Vsaj tako na prvi pogled všečna zadeva, sicer ne tako samoumevna kot recimo cakePHP, čeprav pomoje ZF sploh ne spada v isto kategorijo kot večina ostalih PHP frameworkov.
En dober tutorial.
Firbec me ma, koliko ljudi to sploh uporablja, ko včasih je bilo ZF gor in dol, to bo super, sedaj je pa vse tiho :)
Začetek meseca je izšel prvi production relase, pa vsaj jaz nisem zasledil ne duha ne sluha. Pomoje je bil za vsako preview verzijo večji boom.
Jaz sem se danes malo igral z njim, naredil sem preprosto MVC aplikacijo, potem sem malo uč vrgel na iskalno komponento, jutri imam namen še malo prečekirati zend_acl in zend_auth.
Vsaj tako na prvi pogled všečna zadeva, sicer ne tako samoumevna kot recimo cakePHP, čeprav pomoje ZF sploh ne spada v isto kategorijo kot večina ostalih PHP frameworkov.
En dober tutorial.
Firbec me ma, koliko ljudi to sploh uporablja, ko včasih je bilo ZF gor in dol, to bo super, sedaj je pa vse tiho :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FrameworkOddelek: Izdelava spletišč | 2577 (1117) | techfreak :) |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4747 (4151) | Jerry000 |
! | Preberi me !Oddelek: Izdelava spletišč | 43785 (4695) | FitnessBoy |
» | [Zend Framework, PHP5] Zend_DbOddelek: Izdelava spletišč | 1836 (1623) | rokpok |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3317 (2681) | frenk |