Forum » Konzole » Playstation 3
Playstation 3
Rony-e ::
Zakaj je glavni šef Playstationov podražal tole leto PS3 drugo leto pa jih pbo pocenil mogoče za 200€
// Popravil naslov
- moderator
// Popravil naslov
- moderator
- spremenil: Mavrik ()
bluefish ::
tako kot vse druge stvari. Možen vzrok je tudi večja razširjenost BluRay pogonov in seveda konkuriranje Microsoftu in Nintendu, saj bosta tudi slednja pocenila svoje konzole in druge stvari.
kljucavnicar ::
PS3 so pocenil v Ameriki samo zato, ker je xbox 360 najbolj popularen v Ameriki tako, da jim s tem price dropom vzamejo malo potencialnih kupcev. V Evropi bos pa dubu se mal robe zreven pri nakupu tko, da si skor na istem.
OldSkul ::
Sej Sony bi tudi lahko začel prodajat ps3 z 20GB diske, ampak ne ne, oni se siljo z nekimi 80gb diski. Sej kako pa nej pol ceneje prodajajo konzolo?!
[SkA] ::
Upam da res ne misliš, da je razlika v proizvodnji 60 gb modela in 80 gb modela res okoli $100. Njihov strošek proizvodnje bo šel zaradi tega minimalno gor, gre zgolj za poizkus opravičevanja trenutne cene. Že tako zadeva ni profitna.
destroyer2k ::
OldSkul
Amm raje malo poglej in boš izvedel zakaj 20gb modele ni več. Ker je bila prodajnost zelo zelo slaba in so kr ih raje nehali delati.
Amm raje malo poglej in boš izvedel zakaj 20gb modele ni več. Ker je bila prodajnost zelo zelo slaba in so kr ih raje nehali delati.
Gr0unD Zer0 ::
jaz nekak od marca še nisem prišel preko 8 giga...
wouldn't make a difference to me, 20 or 60 GB
wouldn't make a difference to me, 20 or 60 GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10695 (8059) | GLAVNI |
» | Xbox 360 Super EliteOddelek: Novice / Konzole | 7127 (3014) | LuGi |
» | Diski se nezadržno cenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 10239 (6601) | kixs |
» | Sony ne bo znižal cen PS3 v EvropiOddelek: Novice / Igre | 4848 (3610) | Gr0unD Zer0 |
» | Sony potrdil pocenitev PS3 in najavil 80GB paketOddelek: Novice / Igre | 4686 (4085) | Jst |