Forum » Hlajenje in modifikacije » Termalna pasta
Termalna pasta
T-h-o-r ::
Mene zanima, če je termalna pasta nujno potrebna za procesor? Ali gre tudi brez nje.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Matek ::
Načeloma je zelo mejna reč. Bi šlo, ampak ni priporočljivo. Tudi najslabši coolerji imajo gor "the black shit", ki nadomešča pravo pasto. Kaj pa čaraš? Saj poceni zadeve stanejo par evrov...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zato, ker v mojem shit-ass kraju ne prodajajo termalne paste in se moram peljati vsaj 20km da pridem do ene normalne rač. trgovine
torej, če sem naročil procesor ter hladilnik bo tam zraven nekaj podobnega tej pasti, kar bo zadostovalo za normalno delovanje?
torej, če sem naročil procesor ter hladilnik bo tam zraven nekaj podobnega tej pasti, kar bo zadostovalo za normalno delovanje?
>>><<< ::
Pri hladilniku je ponavadi zraven, razen če kupiš OEM varianto.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
OChack ::
tud pr oem je zravn ponavad na hladilniki in pokrit z nalepko/plastiko
Int€l inside, IDIOT Outside
ni blo problema, ker je že bila na hladilniku namazana (nekaj srebrnega pač)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | senzor za temperaturo od cpu je pokvarjen! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8577 (6740) | ziga1990 |
» | Grafična - 70 stoipnjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1664 (1211) | AlienRR |
» | sestavljanje kompa (vprašanja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 840 (729) | Oddin |
» | Zalman CNPS9500 AM2Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3197 (2799) | simnov |