» »

ampache alternativa?

ampache alternativa?

jamiroq ::

pozna kdo kakšen sistem za spletno upravljanje z glasbo, ki bi bil podoben ampacheu? problem je, da zadnje različice ampacha ne znajo pravilno prebrati id3 tagov, ne znajo pobrati album-arta iz direktorija in kar je najpomembnejše, v foobarju moram izklopiti seek-over-http, da glasbo sploh predvaja. v eni od starejših različic je to vse delovalo, vendar se ne spomnim katera je to bila (in ne da se mi čisto vsake preverjati - zdaj sem dal ene 4 različice skozi, pa nobena ne deluje tako, kot bi želel :P).

asgard2.0 ::

men dela vse dobro z zadnjo verzijo. Je pa res da dela prasica pravilno samo z winamp.
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....

fascinantno, bom probal še z winampom... si nisem mislil, da ga bom še kdaj taknil :P.

sej, zdej imam različico 3.3.2, pa dela približno ok. pri enih albumih sicer ne prebere pravilno tagov in ko odprem playlist v foobarju mi namesto imen datotek pokaže samo "index", vendar je v splošnem ok.

bah. winamp predvaja ok, ne dela pa last.fm :/. ampachev last.fm plugin pa tudi ne deluje ravno zgledno...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8713940 (9511) Olórin
»

Katere internetne radie poslušate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
648999 (5181) galu
»

Radionomy kupil Winamp

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4614835 (10818) slovenec_89
»

Last.fm ukinja brezplačno poslušanje glasbe na mobilnih napravah povsod po svetu

Oddelek: Novice / Ostale najave
103682 (2947) Mavrik
»

Vsi ki poslušate glasbo...

Oddelek: Sedem umetnosti
71774 (1441) Tic

Več podobnih tem